به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمدصادق نورایی در نشست خبری مرکز دانشجویی حقوق بشر که صبح امروز در مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان برگزار شد به تشریح تاریخ تصویب منشور جهانی حقوق بشر پرداخت و گفت: در سال ۱۹۴۸ منشور جهانی حقوق بشر به تصویب رسید که در ماده اول منشور به آزادی تمام ابنای بشر اشاره شد است اینکه همه با هم برابر هستندمصادف با تصویب حقوق جهانی بشر مجوز تاسیس رژیم غاصب صهیونیستی در فلسطین صادر شد که عملا اقدامی متعارض با ماده اول منشور بوده است.
وی افزود: سلب حق امنیت و حقوق مردم بیپناه فلسطین به بهانه احقاق حقوق اسرائیل که مثلا مورد ظلم واقع شده است دقیقا پس از تصویب این منشور انجام شده است.
نورایی در ادامه به اهداف پنهان تصویب این منشور اشاره کرد و گفت: از همان ابتدا مشخص بود که این منشور به دنبال احیای حقوق انسانها نیست بلکه میخواهد تالیف کنندگان آن را به اهداف شوم خود برساند.
وی در ادامه به حمله رژیم صهیونیستی به مصر اشاره کرد و گفت: پس از ۱۹ سال از تصویب منشور به جای آنکه شاهد حمایت بیشتر از حقوق بشر باشیم تجاوزگری و حمایت از تجاوزگری بیشتر شد به طوری که در آن سال مصر مورد حمله رژیم غاصب اسرائیل قرار گرفت و آمریکا انگلیس و فرانسه به حمایت قاطع از این رژیم برخاستند و اشغالگریهای اسرائیل به بخشهایی از سوریه و اردن هم رسید.
عضو شورای مرکزی مرکز دانشجویی حقوق بشر به بیخاصیتی این منشور تاکید کرد و گفت: آنچه که واضح است بیخاصیتی این منشور است که بر همگان مشخص شده است متاسفانه آمریکا به عنوان یکی از مدعیان حقوق بشر همیشه قوانین آن را نقض کرده است.
وی در ادامه افزود: منشور حقوق بشر فقط برای پیگیری حرکتهای سیاسی است و با این منشور به صورت شعارگونه برخورد شده و باید مورد بررسی قرار گیرد.
نورایی در ادامه اهداف مرکز دانشجویی حقوق بشر تصریح کرد و افزود: ما به دنبال پیاده شدن کامل حقوق بشر هستیم با اینکه در بعضی از مادههای این قانون کرامات انسانی مورد توجه قرار داده نشده است ولی باید به نحو عملی در پیاده سازی این منشور اقدام شود.
عضو شورای مرکزی مرکز دانشجویی حقوق بشر به حادثه ۱۱ سپتامبر اشاره کرد و گفت: دقیقا یک روز پس از این حادثه مجوز حمله به افغانستان و عراق صادر میشود چرا که در ظاهر این اقدام تروریستی قلمداد شده و به بهانه آن قریب به دو میلیون انسان کشته شدند و امکانات اولیه زندگی خود را از دست دادنددر مقابل مردمی که به احیای حقوق اولیه خود در بحرین یمن و عربستان هستند سال هاست با تمام وجود فریاد میزنند که ما حقوق اولیه خود را میخواهیم ولی سازمان ملل توجهی ندارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این عوامل باعث میشود کسی ادعای آمریکا را درباره حقوق بشر باور نکند و ما در این مرکز به دنبال بررسی اقدامات تعارض گونه آمریکا هستیم که تفکر حاکم بر مدیریت جهان را به تفکر اومانیسم سیاسی تغییر داده است و به انسان به عنوان موجودی برای بهره وری خود مینگرد.