کد خبر:۳۶۶۶۴۶
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان:

امتداد اهداف عاشورا در حوزه نخبگان دانشگاهی باید جدی گرفته شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان گفت: تداوم و امتداد اهداف عالیه نهضت عاشورا در حوزه نخبگان دانشگاهی امر مهمی است که باید جدی گرفته شود.

محمد برزعلی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در گرگان، گفت: عزادارای‌های دانشجویی برای اباعبدالله(ع) نشانگر وجود اندیشه آن امام همام و جاری و ساری بودن محتوا و هدف قیام آن بزرگوار در میان قشر دانشگاهی کشور است.


وی واقعه‌ی عظیم کربلا را مانند دانشگاهی خواند که دروس عالیه‌ای نظیر "امر به معروف و نهی از منکر" و "دفاع از دین اسلام ناب محمدی(ع)" را دربردارد و متذکر شد: تداوم در امتداد اهداف این نهضت عظیم در حوزه نخبگان دانشگاهی یک امر بسیار مهم است که باید جدی گرفته شود که البته به فضل الهی تفکر عاشورایی هر روز که می‌گذرد بیشتر در جهان گسترش پیدا می‌کند.


برزعلی تأکید کرد: در سالی که به بیان شیوای مقام معظم رهبری مزین به عنوان "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" است برگزاری مراسم‌های عزاداری سیدالشهدا امام حسین (ع) گامی مهم در تحقق این شعار عظیم به شمار می‌رود چرا که واقعه کربلا اسوه جهاد، محتوای آن اسوه فرهنگ غنی اسلامی و قیام آن اسوه عزم ملی است.


رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در پایان با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه "دانشگاه مبدا همه تحولات است"، خاطرنشان کرد: مراسم‌های عزاداری امام حسین (ع) در دانشگاه‌ها در حوزه پاسداشت ارزش‌های ناب اصیل اسلامی می‌تواند یادآور استحکام هر چه بیشتر ارزش‌های دین محمدی و بیعت مردم خداجوی کشور با آرمان‌های حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار