رضا احمدی در گفتوگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص هشتمین دوره برگزاری تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: در هفت دوره گذشته برگزاری این تئاتر تنها سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی حضور داشتند؛ اما با توجه به چشمانداز این جشنواره مبنی بر ملی برگزار شدن، در سال جاری تصمیم بر این شد استانهایی همچون تهران، مرکزی، گلستان، سمنان، کرمان و سیستان و بلوچستان، در کنار سه استان سابق اعلام فراخوان دهند.
وی با بیان اینکه دانشجویان تا 25 آبان ماه مهلت ارسال متون را دارند، افزود: پنجم آذرماه بازخوانی متون صورت خواهد گرفت و مهلت ارسال فیلم به دبیرخانه پنجم بهمن ماه خواهد بود همچنین نتایج بازبینی آثار و معرفی نمایشهای راه یافته به جشنواره 15 بهمن و زمان برگزاری جشنواره 15 تا 22 اسفندماه خواهد بود.
دبیر اجرایی هشتمین دوره جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در ادامه با بیان اینکه تئاتر مشهد دارای قابلیتهای بسیار بالای است، گفت: خوشبختانه مشهد در مواردی همچون پژوهش و آموزش قدمهای مثبتی را برداشته است و بسته به اراده مسئولان خواهیم توانست با قدرتتر در این مسیر گام برداریم.
احمدی ضمن اشاره به اینکه مشهد را میتوان قطب دوم تئاتر حرفهای دانست، تصریح کرد: متاسفانه در بخش دانشجویی به دلیل اینکه دانشگاه معتبر تئاتر در مشهد وجود ندارد هنوز نتوانستهایم با قوت بیشتری حاضر شویم.
وی ادامه داد: امید است مشهد نیز مانند دیگر شهرهای کشور بتواند یک دپارتمان بزرگ تئاتر در دانشگاه آزاد و یا دولتی با وجود تمامی امکانات نرمافزاری و سختافزاری ایجاد کند تا علاقمندان به این هنر بتوانند به صورت علمی و حرفهایتر این رشته را دنبال کنند.
دبیر اجرایی هشتمین دوره جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد ضمن اشاره به این مطلب که رشد تئاتر در بخش حرفهای و دانشجویی بسته به این است که مسئولان استانی و دانشگاهی نسبت به وجود آن احساس نیاز کنند، تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد در سالهای گذشته در زمینه تئاتر پیشرو بود؛ اما متاسفانه امروز آن شور و قدرت سالهای قبل را در آنان مشاهده نمیکنیم و در مقابل دانشگاه آزاد مشهد در این مسیر راسختر شده است.
مسئولان دانشگاهی به تئاتر دانشجویی توجه بیشتری داشته باشند
احمدی بار دیگر بر لزوم توجه مسئولان دانشگاهی به این بخش تاکید کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که هر ساله این جشنواره را معتبرتر، کیفیتر و بزرگتر و با جوایزی ارزندهتری برگزار کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه متاسفانه فضای اجرای تئاتر در مشهد بسیار محدود است، خاطرنشان کرد: در مشهد تنها دو سالن جهت اجرای تئاتر وجود دارد که آن دو سالن نیز دارای هیچ گونه امکانات و استانداری نیست؛ بنابراین همان گونه که مشاهده میکنید علاوه بر تئاتر دانشجویی در تئاتر حرفهای نیز مشکلات بسیاری بر سر راه تئاتر مشهد وجود دارد که عنایت مسئولان را میطلبد.
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در پایان با یادآوری این موضوع که در سال گذشته که تئاتر دانشگاه آزاد در بیرجند برگزار شد از بین دو کار برگزیده یک کار از آن مشهد بود، گفت: امسال نسبت به سالهای گذشته رقابت جدیتر خواهد بود زیرا تعداد دانشجویان و مراکزی که در جشنواره شرکت میکنند افزایش یافته است، همچنین نباید این مسئله را نیز از یاد برد که در تهران و مرکزی دانشکده تئاتر وجود دارد؛ بنابراین دانشجویانی که از این شهرها در مشهد حضور خواهند یافت، قدرتمند هستند.