کد خبر:۳۶۸۱۲۰
سرپرست دانشگاه جامع در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

خبر تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه علمی کاربردی را تکذیب می‌کنم/ کاهش در شهریه ۱۵ درصدی ستاد علمی کاربردی نداریم

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای گفت: خبر تعطیلی واحدهای دانشگاه را تکذیب می‌کنم. فقط برخی از ظرفیت‌ها و رشته‌ها ممکن است محدودتر شوند تا کیفیت کار بالاتر برود و دانشجو اذیت نشود.

مسعود شفیعی، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه‌ "خبرگزاری دانشجو" در خصوص تعطیلی برخی از واحدهای دانشگاه علمی کاربردی گفت: من خبر تعطیلی واحدهای دانشگاه را تکذیب می‌کنم. فقط به دلیل محدودیت‌های فضا یا محدودیت‌های تجهیزاتی ممکن است برخی واحدها ظرفیت محدودی برای انجام وظیفه داشته باشند و در نتیجه، برخی از ظرفیت‌ها و رشته‌ها ممکن است محدودتر شوند تا کیفیت کار بالاتر برود و دانشجو که محور اصلی کار ماست اذیت نشود.

 

وی ضمن بیان این مطلب که سال گذشته ظرفیت حدود پنجاه مرکز علمی کاربردی صفر شده بود اظهار داشت: اگر چه معتقدیم بعضی از مراکز ما ممکن است توانمندی‌های لازم را نداشته باشند ولی با بستن مراکز دردی دوا نمی‌شود و باید کمک کنیم تا این مراکز ارتقا پیدا کنند.

 

شفیعی افزود: شعار من از ابتدای دوره مدیریتم استانداردسازی، تضمین کیفیت و کارآفرینی بوده است. همه مراکز عضو خانواده ما هستند، ما به آنها کمک می‌کنیم و آنها هم باید کارشان را به نحوی انجام دهند که محصولاتشان درجه یک باشد. ما باید به شهروندان محترم ایران نشان دهیم که نیروهای فارغ‌التحصیل ما مهارت‌محور، کارآمد و آماده حضور در بازار کار هستند. اگر این اتفاق بیفتد ما کارمان را خوب انجام داده‌ایم.

 

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای در رابطه با ابهام به وجود آمده در شهریه‌های ستادی و تصمیم برخی دانشگاه‌ها برای برداشت سه درصد از پانزده درصد شهریه‌ها به عنوان هزینه‌های دانشگاه گفت: سرپرست وزارت در سالگرد دانشگاه جامع گفت این پانزده درصدی که دانشگاه می‌گیرد دوازده درصدش هزینه‌های مورد نیاز را تامین کند و برای سه درصد باقیمانده به گونه‌‌‌ای برنامه ریزی کنند که کیفیت کار بالا برود و فعالیت‌های فرهنگی و رفاهی صورت گیرد. ما روی صحبت‌های ایشان کار می‌کنیم و تیمی تشکیل داده‌ایم که طرحی را در این خصوص آماده کنند. در نتیجه، بنا بوده سه درصد از آن پانزده درصد را از بودجه خودمان برای فعالیت‌های فرهنگی، مشاوره‌ای و رفاهی دانشجویان جدا کنیم. قرار است این طرح را به هیات امنا ببریم و با نظر وزیر طرح را مصوب و براساس آن اقدام ‌کنیم. قبل از این سازمان دانشجویی حکم کرده بود که برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و رفاهی از دانشجویان سی و پنج هزار تومان گرفته شود اما با تصویب این طرح ممکن است در این خصوص صرفه‌جویی اتفاق بیفتد.

 

شفیعی در رابطه با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی بیان داشت: دوره کارشناسی ارشد ما پروژه‌محور است و برای دوره‌های پروژه‌محور تعداد دانشجویان نمی‌تواند زیاد باشد. در اینجا باید از صنعت و بازار کار پروژه‌هایی گرفته و میلیون‌ها تومان برای پروژه هزینه شود تا نیروهای شاغل بیایند درس بخوانند. در نتیجه تعدادشان زیاد نیست.

 

وی در ادامه گفت: ما اکنون هزار دانشجو در دوره کارشناسی ارشد داریم. معتقدیم توسعه علم و فناوری باید رخ دهد و تحصیلات تکمیلی هم باید داشته باشیم اما کیفیت باید بالا باشد و پروژه‌هایی باید انجام شود که در کنار آنها انتقال فناوری رخ دهد. اگر این کار را انجام دهیم وظیفه خود را به خوبی انجام داده‌ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار