آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۲۹۸
رئیس دانشگاه آزاد رشت:

سامانه جامع پژوهش و فناوری ما را به رسیدن به اهداف عالی دانشگاه کمک خواهد کرد

رئیس دانشگاه آزاد رشت گفت: سامانه جامع پژوهش و فناوری ما را به رسیدن به اهداف عالی دانشگاه کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت، علیرضا امیر تیموری دیروز در کارگاه آموزشی «سامانه جامع پژوهش و فناوری» که با حضور معاون ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد استان گیلان، دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد گیلان و معاونین و مدیران پژوهش و فناوری واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد در استان‌های اردبیل، زنجان و گیلان، به میزبانی دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان عالم گفت: امروزه وقتی در جامعه سخن از آمار می‌شود بدون توجه به دانش بودن آمار و فرمول‌های پیچیده علمی آن حوزه، ذهنها متوجه ارقام و شاخص‌های رقمی اطلاعات در محورهای مختلف فعالیت های موجود می‌شود که لازم است در این زمینه به نحوی فرهنگ سازی شود که توجه افکار عمومی علاوه بر جلب شدن به آمار رقم های کمی،  به «آمارهای کیفی» شامل رویکردهای اساسی و میزان تحقق سیاست‌های کلان و برنامه‌های اعلامی نیز جلب شود.


وی، ایجاد بانک اطلاعاتی را در واحدهای دانشگاهی مهم دانست و گفت: ایجاد سامانه‌هایی که بتواند اطلاعات وضع موجود جامعه را دقیق و به هنگام ارائه کند از اولین گام‌های پیشرفت است.


رئیس دانشگاه آزاد رشت گفت:  ضرورت راه‌اندازی بانک اطلاعات و این سامانه در دانشگاه آزاد احساس می‌شد که جا دارد از رئیس دانشگاه مشهد و همکاران توانمندشان تشکر کنم.


امیرتیموری، ثبت اطلاعات درست در این سامانه را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اعضای هیأت علمی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد از طریق خود اظهاری، اطلاعات خود را در این سامانه وارد خواهند کرد که این اطلاعات پس از بررسی، در چرخه بهره برداری قرار خواهد گرفت.


وی یادآور شد: 12% بودجه و درآمد خارج از شهریه دانشگاه آزاد باید تأمین شود که این امر جز با تلاش حوزه پژوهش و فناوری محقق نخواهد شد؛ با این وجود معاونین و مدیران پژوهش واحدهای دانشگاه آزاد مسئولیت بزرگی را بر دوش خواهند داشت که باید با تلاش مضاعف آن را به عرصه وجود برسانند.


رئیس دانشگاه آزاد رشت همچنین افزود: توجه به آمار و اطلاعات و فرهنگ سازی استفاده از آن باید در جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته باشد که وجود این سامانه ما را به رسیدن به اهداف عالی دانشگاه کمک خواهد کرد.


امیرتیموری پیگیری طرح‌های اقتصادی و دانش بنیان را در واحدهای استان مهم دانست و گفت: با نظارت دقیق معاونین پژوهشی واحدها، افزایش تولیدات علمی در واحدهای دانشگاهی و پیگیری  طرح‌های اقتصادی و شرکت‌های دانش بنیان  ادامه خواهد یافت و تجاری‌سازی طرح‌های اقتصادی در این واحدهای دانشگاهی، عملی خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار