مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد با رئیس دانشگاه آزاد یزد دیدار کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۵۶۱

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد با رئیس دانشگاه آزاد یزد دیدار کرد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد به منظور پیگیری وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران با رئیس دانشگاه آزاد یزد دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، ابراهیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد به منظور پیگیری وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران پنجشنبه با اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد یزد دیدار کرد.

 

طباطبایی، مدیرکل امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همیشه دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه خدمات به دانشجویان ستاد شاهد و ایثارگر پیشگام بوده و در این راستا اسلامی، رئیس واحد یزد از مجموعه بنیاد شهید نیز پیشگام‌تر و آماده‌تر بوده‌اند و این جای تشکر و قدردانی را دارد.

 

وی افزود: سیاست بنیاد شهید راه‌اندازی و پویایی دانشجویان به منظور خدمت دادن به دانشجویان دیگر به منظور افزایش سطح آگاهی علمی و فرهنگی فرزندان ستاد شاهد و ایثار گر است و امید است بتوانیم با تشکیل شبکه‌های دانشجویی و شبکه‌های معتمدین معین که در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته برخی از مسائل و مشکلات دانشجویان را حل کنیم.

 

مدیرکل امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: ضرورت فعالیت جدی و مثمر ثمرتر هسته‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه را خواستار شد.

 

‌لازم به ذکر است، ستاد شاهد و ایثار گر دانشگاه آزاد اسلامی یزد نزدیک به 1000 نفر عضو دارد که اکثریت آن‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار