آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۷۸۳
افتخاري در نطق پيش از دستور خطاب به روحاني:

نگذاريد عوامل تراژدي ۷۸ و۸۸ وزارت علوم را در دست بگيرند

نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: چرا دولت با اينكه ذائقه مجلس در خصوص ويژگي‌‌هاي وزير علوم را مي‌‌داند، افرادي را معرفي مي‌‌كند فاقد آن ويژگي‌‌ها هستند.

لاله افتخاري نماينده تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در نطق پيش از دستور جلسه امروز مجلس با اشاره به در پيش بودن جلسه رأي اعتماد به وزير پيشنهادي دولت براي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اطلاعات، وظيفه وزير علوم را تربيت نيروي متخصص و متعهد دانست و گفت: تحقق چنين امري، جز با معرفي وزيري متعهد و متخصص ميسر نيست تا بتوانيم دانشگاهي به دور از سياست زدگي داشته باشم.

 

وي خطاب به رئيس جمهور گفت: دغدغه نمايندگان مجلس كه بيشتر آنها از يادگاران دفاع مقدس هستند خود را مؤظف به عمل به سوگند خود و اين وصيت شهيدان كه نگذاريد حسين زمان تنها بماند مي دانند.

 

وي افزود: آقاي رئيس جمهور اجازه ندهيد جراناتي كه تراژدي فتنه سال 78 و فتنه سال 88 را رقم زدند وزارت علوم را در دست بگيرند.

 

افتخاري با بيان اينكه آيا در جامعه گرانقدر نخبگان افرادي كه ويژگي ها و صلاحيت هاي لازم را داشته باشند وجود ندارد گفت: معرفي افرادي كه موجب نگراني دلسوزان مي شود عامل توقف رشد علمي كشور مي شود.

 

وي افزود: دولت ذائقه مجلس در خصوص ويژگي هاي وزير علوم را مي داند، آيا معرفي افرادي كه آن ويژگي ها را ندارند باعث سردي روابط بين مجلس و دولت نمي شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲
خانم پیشگو تشریف دارند؟ رمال هستند که آینده دانشگاه رو پیش بینی میکنند؟ یادتونه با اقتدار میگفتید و بیانیه صادر میکردیدکه با حضور فرجی دانا و نجفی و نیلی و... دانشگاهها به آشوب کشیده میشه و فتنه جدیدی رخ میده، حالا که یکسال از حضور دولت و اینها در وزارتخانه میگذرد آیا آشوب و فتنه جدیدی رخ داده که اینچنین دلواپس شده اید؟ گفتید اینها فتنه گر و ضدانقلابند، آیا طی یکسال تحصن و آشوب و فتنه در دانشگاههای کشور رخ داده؟ اگه نداده است نمایندگان دلواپس و مخالف دولت بیایند از ملت عذرخواهی کنند بابت تهمت و افترا به دولتی که با رای اکثریت ملت انتخاب شده است و اگر عذرخواهی نکنند از سوی ملت در انتخابات بعدی مجازات شدیدی براشون در نظر گرفته میشه و تو دهنی محکمی به یاوه گویی آنها زده خواهد شد!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار