کد خبر:۳۵۳۷۷۸

لایحه امنیت زنان با نگاه ایرانی - اسلامی تدوین شود

سخنگوی فراکسیون زنان مجلس، با تاکید بر ضرورت ارایه سریع‌تر لایحه امنیت زنان از سوی دولت به مجلس، گفت: ‌هنوز این لایحه به دست مجلس نرسیده اما انتظار آن است که این لایحه با نگاه ایرانی و اسلامی تهیه و با در نظر گرفتن وضعیت موجود تدوین شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، لاله افتخاری درباره آخرین وضعیت لایحه امنیت زنان، افزود: اکنون این لایحه در شورای فرهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دست بررسی است و در فراکسیون زنان مجلس نیز بر ضرورت ارایه هرچه سریع‌تر این لایحه به مجلس با حضور ملاوردی تاکید شد.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه بر اساس ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه دولت باید برنامه‌ای برای امنیت زنان ایجاد کند، ادامه داد: این ماده دولت را مکلف کرده تا نسبت به تهیه و تدوین «سند ملی امنیت بانوان و کودکان در روابط اجتماعی» اقداماتی انجام دهد.

 

این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد:‌هنوز این لایحه به مجلس نرسیده اما انتظار آن است که این لایحه با نگاه ایرانی و اسلامی تهیه و با وضعیت موجود تدوین شود.

 

افتخاری با تاکید بر ضرورت تامین امنیت زنان در زمینه‌های مختلف خانواده و جامعه،‌ افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنان نباید محدود شوند و باید از حقوق‌شان دفاع شده و امنیت‌شان محفوظ باشد، لازم است این لایحه پایدار و قانونمند بوده و هرچه سریع‌تر به مجلس ارایه شود زیرا این لایحه قرار بود از دولت قبل به مجلس تحویل داده شود ولی همچنان بلاتکلیف است.

 

گفتنی است در ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه آمده است؛ دولت نسبت به تهیه و تدوین « سند ملی امنیت بانوان و کودکان در روابط اجتماعی» با مشارکت و برنامه‌ریزی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، قوه قضائیه، سازمان بهزیستی کشور، شهرداری، وزارت کشور، شورای عالی استانها، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کار و امور اجتماعی در طول سال‌های برنامه اقدام قانونی به عمل آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار