آيت الله مکارم شيرازي: حج عمره را تحريم مي کنيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۱۲

آيت الله مکارم شيرازي: حج عمره را تحريم مي کنيم

يکي از مراجع عظام تقليد با اشاره به بي احترامي وهابيون به زائران حج عمره تاکيد کرد: اگر با پيگيري مسئولان دولتي اين بي احترامي ها متوقف نشود، حج عمره را تحريم مي کنيم.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، آيت الله ناصر مکارم شيرازي در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوي، بي احترامي وهابيون عربستان به زائران حج عمره را محکوم کرد و خواستار متوقف شدن اينگونه بي احترامي ها شد.

وي گفت: بي احترامي وهابيون عربستان به زائران حج عمره سند و نشانگر کفايت نداشتن آنان براي نگهداري حرمين شريفين است.

اين مرجعه تقليد گفت: اسلام آيين دوستي و محبت است و آئيني نيست که بر سر جاه و مقام آن هم در شرايطي که معاندان شب و روز با رسانه هاي خود ما را تهديد مي کنند، به هم ضربه بزنيم.

وي اظهار داشت: هيچ جنگ و درگيري نيست که با مذاکره حل نشود و با حسن نيت و دور هم نشستن و با هم کنار آمدن از روي گذشت مي‌توان به درگيري ها پايان داد.

آيت الله مکارم شيرازي با اشاره به فرا رسيدن ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارك رمضان فرصت خوبي براي صلح و دوستي کساني است که به اسلام و نظام وفادارند، اما در انتخابات داراي اختلاف سليقه بودند.

اين مرجع تقليد با اشاره به فرمايشات پيامبر اکرم (ص) افزود: ماه مبارك رمضان فرصتي براي زنده شدن ارزش‌هاي اخلاقي و انساني و اتحاد مسلمانان است و ماه خدا، رحمت، برکت و مغفرت است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار