سازمان‌های مردم‌نهاد دانشگاهی در آذربایجان غربی افزایش می‌یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۱۶۷
معاون استاندار آذربایجان غربی؛

سازمان‌های مردم‌نهاد دانشگاهی در آذربایجان غربی افزایش می‌یابد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی گفت: گسترش و توسعه سازمان‌های مردم‌نهاد در دانشگاه‌های استان در دستور کار دولت قرار دارد؛ بنابراین افزایش تعداد و توان این سازمان‌ها شتاب می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، علیرضا رادفر روز گذشته در جلسه هماهنگی توسعه و گسترش سازمان‌های مردم‌نهاد در دانشگاه‌ها که در استانداری برگزار شد، گفت: جوانان بخصوص قشر جوان دانشجو موتور محرکه جامعه، آینده سازان و مدیران آینده به حساب می‌آیند که روزی اداره این جامعه را بر عهده خواهند گرفت؛ بنابراین باید زمینه‌های رشد و شکوفایی آنها را در عرصه‌های مدیریتی فراهم کنیم.

وی افزود: باید باورمندی، اعتماد به نفس و توانمندی را در جوانان و دانشجویان تقویت کنیم و آنها را با مسائل مختلف جامعه آشنا سازیم تا بتوانند در آینده در ایفای نقش خود در صحنه‌های مختلف با موفقیت عمل کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی به اهمیت ورود دانشجویان به مسائل و موضوعات سیاسی بر اساس منویات مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی اشاره کرد و گفت: جامعه دانشجویی لازم است در موضوعات سیاسی وارد شود و نسبت به مسائل سیاسی مختلف جامعه شناخت داشته باشد، البته پرداختن به موضوعات سیاسی، نباید منجر به غفلت از دیگر زوایای جامعه شود.

رادفر گفت: باید به مسائلی مانند تشکیل انجمن‌ها و تشکل‌های غیردولتی در دانشگاه‌ها و تقویت و حمایت و توانمند کردن این تشکل‌ها توجه ویژه‌ای شود؛ چراکه این تشکل‌ها در افزایش آمادگی دانشجویان برای ایفای نقش در آینده و مسئولیت پذیری بسیار موثر خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار