کد خبر:۳۶۹۴۶۰
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قوچان:

برترین‌های سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در قوچان معرفی شدند

معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد قوچان گفت: پس از دو روز برگزاری سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در قوچان و ارائه 103 مقاله بصورت سخنرانی و 437 مقاله بصورت پوستر برترین‌های این همایش معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حمید طباطبایی صبح امروز در حاشیه مراسم اختتامیه سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در دانشگاه آزاد واحد قوچان در جمع خبرنگاران، گفت: تمامی مقالات پذیرفته شده در سومین همایش علوم و صنایع غذایی در دانشگاه آزاد قوچان به دو شکل 103 مقاله سخنرانی و 437 مورد بصورت پوستر ارائه شد که خروجی، کار تولید علم را مطرح می‌کند.


وی افزود: از ابتدای ارسال مقالات به دبیرخانه همایش مقرر شد که مقالات پذیرفته شده در قسمت سخنرانی در مجله علمی ISI به چاپ برسد و 437 پوستر ارائه شده توسط محققین و دانشجویان نیز با ارزیابی داوران در مجله ISC درج شود.


 معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد قوچان با بیان اینکه پس از ارزیابی کمیته علمی و روسای نشست برگزیدگانی در دو بخش از دانشگاه‌های سراسر کشور انتخاب شدند، تصریح کرد: در بخش ارائه مقالات بصورت سخنرانی مرجان انوری از دانشگاه آزاد قوچان، مینا نصیری از دانشگاه آزاد تبریز و حسین جوینده از دانشگاه آزاد اهواز به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند.


 طباطبایی ادامه داد: در بخش پوستر نیز سمیرا شاه‌آبادی از دانشگاه آزاد سبزوار، پیمان ملائکه از دانشگاه آزاد قوچان و زیبنده غیاثی از دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.


وی با یادآوری این موضوع که چهارمین دوره همایش ملی علوم و صنایع غذایی نیز در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد قوچان با پتانسیل‌های بالا خواستار برگزاری بیست و سومین کنگره ملی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی طی مهرماه سال آینده است که در صورت موافقت انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار