به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حمید طباطبایی صبح امروز در حاشیه مراسم اختتامیه سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در دانشگاه آزاد واحد قوچان در جمع خبرنگاران، گفت: تمامی مقالات پذیرفته شده در سومین همایش علوم و صنایع غذایی در دانشگاه آزاد قوچان به دو شکل 103 مقاله سخنرانی و 437 مورد بصورت پوستر ارائه شد که خروجی، کار تولید علم را مطرح میکند.
وی افزود: از ابتدای ارسال مقالات به دبیرخانه همایش مقرر شد که مقالات پذیرفته شده در قسمت سخنرانی در مجله علمی ISI به چاپ برسد و 437 پوستر ارائه شده توسط محققین و دانشجویان نیز با ارزیابی داوران در مجله ISC درج شود.
معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد قوچان با بیان اینکه پس از ارزیابی کمیته علمی و روسای نشست برگزیدگانی در دو بخش از دانشگاههای سراسر کشور انتخاب شدند، تصریح کرد: در بخش ارائه مقالات بصورت سخنرانی مرجان انوری از دانشگاه آزاد قوچان، مینا نصیری از دانشگاه آزاد تبریز و حسین جوینده از دانشگاه آزاد اهواز به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند.
طباطبایی ادامه داد: در بخش پوستر نیز سمیرا شاهآبادی از دانشگاه آزاد سبزوار، پیمان ملائکه از دانشگاه آزاد قوچان و زیبنده غیاثی از دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب حائز رتبههای اول تا سوم شدند.
وی با یادآوری این موضوع که چهارمین دوره همایش ملی علوم و صنایع غذایی نیز در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد قوچان با پتانسیلهای بالا خواستار برگزاری بیست و سومین کنگره ملی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی طی مهرماه سال آینده است که در صورت موافقت انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران برگزار خواهد شد.