موضع گیری‌های آیت الله مهدوی کنی در فتنه 88 نشان از استواری عقیده ایشان نسبت به ولایت فقیه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۲۱۱
رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان:

موضع گیری‌های آیت الله مهدوی کنی در فتنه 88 نشان از استواری عقیده ایشان نسبت به ولایت فقیه است

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان گفت: آیت الله مهدوی کنی از نظر علمی و نگاه به جامعه دارای شخصیتی جامع بودند، ایشان اولین وزیر کشور جمهوری اسلامی بود و موضع‌گیری‌های ایشان در مقاطع حساس مثل فتنه 88 و حمایت از رهبر انقلاب نشان از استواری عقیده نسبت به انقلاب و ولایت فقیه داشت.

حجت‌الاسلام مهدی فاطمی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: آیت‌الله مهدوی کنی دارای سوابق مبارزاتی متعددی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بودند؛ بطوری که تنها در یک مورد از طرف ساواک مورد بازجویی قرار گرفتند و به مهاباد تبعید می‌شوند.


وی افزود: ایشان اولین وزیر کشور جمهوری اسلامی بود و موضع‌گیری‌های ایشان در مقاطع حساس مثل فتنه 88 و حمایت از رهبری نشان از استواری عقیده نسبت به انقلاب و ولایت فقیه داشت.


رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان با بیان اینکه سیطره اخلاقی آیت الله مهدوی کنی بارزتر از سیطره سیاسی ایشان بوده و در دانشگاه ابتدا خود به دانشجو سلام می‌دادند، گفت: ایشان از نظر علمی و نگاه به جامعه دارای شخصیتی جامع بودند؛ بطوری که به دنبال تعلیم و تربیت دانشجویان و نیروسازی برای انقلاب قدم‌های ارزنده‌ای از جمله تأسیس دانشگاه امام صادق (ع) را برداشته‌اند.


فاطمی تأکید کرد: ایشان ارتباط نزدیک و صمیمی با رهبر انقلاب و حضرت امام (ره) داشتند و مورد اطمینان برای همه گروه‌ها و سلایق بودند.

پربازدیدترین آخرین اخبار