کد خبر:۳۶۹۵۵۹
استاد حوزه و دانشگاه:

اطاعت از مقام معظم رهبری اطاعت از امام زمان(عج) است/ حمایت از سران فتنه عبور از خط قرمزهاست

استاد حوزه و دانشگاه بیرجند با بیان اینکه ولی‌امر مسلمین جهان امروز نائب امام زمان(عج) است، گفت: اطاعت از مقام معظم رهبری اطاعت از امام زمان(عج) است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از بیرجند، حجت الاسلام مختاری امروز در مراسم تجمع اعتراض آمیز طلاب و روحانیون خراسان جنوبی در محکومیت هنجارشکنی‌دانشگاه‌های بیرجند با اشاره به اینکه امروز تضعیف اقتدار ولایت و نظام اگر آگاهانه باشد خیانت و اگر ناآگاهانه صورت گیرد حماقت است، گفت: باید کسانی را که قصد تضعیف ولایت را دارند سر جایشان بنشانیم.

 

وی با بیان اینکه عبور از خط قرمزهایی که مقام معظم رهبری تعیین کرده‌اند باعث تضعیف ولایت می‌شود، افزود: نباید اجازه دهیم افرادی به بهانه‌‎های مختلف تضیف ولایت کنند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ولی‌امر مسلمین جهان امروز نائب امام زمان(عج) است، تصریح کرد: اطاعت از مقام معظم رهبری اطاعت از امام زمان(عج) است.

 

مختاری با اشاره به اینکه امروز بیداری اسلامی در کشورهای مصر و بحرین دچار توقف شده است، گفت: تنها دلیل آن نبود رهبری لازم الاطاعت در این کشورها است.

 

وی مهمترین خلاء کشورهای اسلامی منطقه را خلاء رهبری دانست و افزود: تاریخ نشان می‌دهد که در هرکجا که خلاء ولایت بوده است آن انقلاب‌ها با شکست مواجه شدند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه باید از تاریخ کربلا و اسلام عبرت گرفت، افزود: در موضوع کربلا تا زمانی که امام حسین(ع) در کوفه نیست مسلم(ع) امام کوفه است؛ امروز در ایران تا زمانی‌که امام زمان(عج) حضور ندارند حضرت آیت الله خامنه‌ای امام جامعه هستند.

 

خالی کردن پشت ولایت، تضعیف امام زمان(عج) است

 

مختاری تاکید کرد: کسانی که بدنبال خالی کردن پشت ولایت هستند، بدانند که خالی کردن پشت ولایت، تضعیف امام زمان(عج) است.

 

وی با اشاره به اینکه خطوط قرمزی که ولایت ترسیم می‌کنند باید برای همه روایت شود، گفت: یکی از خطوط قرمزی که ولایت بیان و تاکید کردند فتنه 88 است.

 

استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: اگر کسانی بخواهند از فتنه‌گران و سران فتنه حمایت کنند از خط قرمزها عبور کرده‌اند.

 

مختاری با بیان اینکه رهبری بارها فرمودند که اینها توبه کنند و برگردند اما می بینیم که هنوز توبه نکردند و چه بسا که برگردند باز دوباره فتنه به پا نکنند.

 

نباید به سران فتنه رحم کرد

 

وی با اشاره به اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک نظام مقتدر است و هیچ ترسی از فتنه‌گران ندارد، گفت: اینها اگر الان دوباره به کشور بازگردند باز هم فتنه و فساد خواهند کرد؛ چراکه هنوز توبه نکرده و از کار خود پشیمان نیستند؛ بنابراین نباید به آنها رحم کرد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: متاسفانه امروز برخی رویشان نمی شود که صریحا ولایت را تضعیف کنند؛ بنابراین خبرگان و شورای نگهبان را تضعیف می‌کنند.

 

مختاری افزود: اگر خبرگان رهبری نبود کشور دچار هرج و مرج می‌شد؛، بنابراین تضعیف خبرگان و شورای نگهبان تضعیف ولایت است.

 

وی به اتفاقات اخیر در دانشگاه‌های استان اشاره کرد و گفت: اگر مردم خراسان جنوبی در مقابل این اتفاقات سکوت کردند بدلیل نجابت نه رضایت آنها است؛ بنابراین اجازه نمی‌دهیم که کسانی بخواهند از این نجابت مردم سوء استفاده کنند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان تاکید کرد: مردم خراسان جنوبی اگر در مقابل این اقدامات احساس خطر کنند ساکت نخواهند نشست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار