آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۵۶۹
معاون آموزشی دانشگاه مازندران خبر داد:

پذیرش بیش از ۱۲۰۰ دانش آموخته دانشگاه مازندران در مقطع کارشناسی ارشد

معاون آموزشی دانشگاه مازندران گفت: تعداد 1252 نفر از دانش آموختگان دانشگاه مازندران در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه‌های کشور در سال تحصیلی 93 – 94 پذیرفته شدند.
پذیرش بیش از ۱۲۰۰ دانش آموخته دانشگاه مازندران در مقطع کارشناسی ارشد

به گزارش گروه دانشگاه‌های کشور "خبرگزاری دانشجو"، شادمهر می‌ردار، معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره‌های کار‌شناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۳ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، ارسالی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تعداد ۱۲۵۲ نفر از قبولی‌های مقطع کار‌شناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، از دانش آموختگان دانشگاه مازندران می‌باشند.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران افزود: از این تعداد ۱/۷۵ درصد در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش دولتی، ۹ /۱۸ درصد در دانشگاه‌های آزاد و غیر انتفاعی و ۵/۹ درصد در واحدهای دانشگاه پیام نور پذیرفته شدند.

می‌ردار سپس به آمار پذیرفته شدگان به تفکیک هر دانشکده پرداخت و گفت: بیشترین میزان پذیرفته شدگان دانشگاه را به ترتیب دانشکده‌های علوم انسانی و اجتماعی با ۶ / ۱۷ درصد، دانشکده علوم اقتصادی و اداری با ۲ / ۱۶ درصد، دانشکده شیمی با ۷ / ۱۰ درصد، دانشکده علوم ریاضی با ۹ / ۹ درصد، دانشکده علوم پایه با ۰۲ / ۹ درصد، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی با ۶ / ۷ درصد، دانشکده حقوق و علوم سیاسی با ۸ / ۶ درصد داشتند و حدود ۱۲ درصد دیگر به سایر رشته‌ها و دانشکده‌ها اختصاص داشت.

وی اولویت‌های دانش آموختگان دوره کار‌شناسی دانشگاه مازندران را به ترتیب دانشگاه مازندران، تهران، علامه طباطبایی، سمنان، پیام نور تهران، شهید بهشتی، شاهرود، صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه گیلان اعلام و خاطر نشان کرد: سهم درصدی این دانشگاه‌ها به نحوی است که دانشگاه مازندران با ۱۹ درصد، دانشگاه تهران با ۴ / ۸ درصد و دانشگاه علامه طباطبایی با ۱ / ۴ درصد از بیشترین تقاضا و پذیرش بین دانشگاههای کشور برخوردار بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار