کد خبر:۳۶۹۷۶۰
از ۲۳ آذرماه؛

برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی/ ورود مراکز پژوهشی بخش خصوصی

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: نمایشگاه دستاوردها و محصولات پژوهشی وزارت علوم و سایر دستگاه‌ها از 23تا 26آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه علمی "خبرگزاری دانشجو"، وحید احمدی، معاون پژوهشی وزارت علوم در حاشیه صد و بیست و پنجمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه چند نکته پیش از دستور و 2 دستور اصلی در این جلسه داشتیم، گفت: در ابتدای جلسه، گزارش هفته ملی پژوهش و فناوری از جانب ستاد ملی پژوهش و فناوری ارائه شد که در این هفته علاوه برجشنواره تقدیر از پژوهشگران و محققین برتر حوزه وزارت علوم و تحقیقات فناوری، سایر دستگاه‌ها نیز از جمله وزارت بهداشت و درمان حضور دارند.

 

وی با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردها و محصولات پژوهشی وزارت علوم و سایر دستگاه‌ها از 23تا 26 آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی برگزارمی شود، افزود: در طی برگزاری این نمایشگاه در روز 25 آذر در سالن اجلاس سران، همزمان اجلاس معاونین پژوهشی برگزار می‌شود و تفاوت نمایشگاه امسال با سال‌های گذشته این است که مراکز پژوهشی خصوصی نیز در اجلاس حضور دارند.

 

معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص دومین گزارش پیش از دستور توضیح داد و گفت: قرار است همایش یک روزه دهمین سالگرد تاسیس شورایعالی عتف در 29 بهمن ماه با حضور تمامی دستگاه‌ها برگزار شود.

 

احمدی یادآورشد: دستور اصلی این جلسه، گزارش عملکرد و برنامه‌های منطقه ویژه فناوری استان بوشهر یا خلیج فارس بود.

 

وی با اشاره به اینکه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده از این استان ارائه شد، افزود:با توجه به اینکه استان بوشهر مجوز موافقت اصولی یک ساله را داشت، طبق گزارش ارائه شده مجوزش تمدید شد. البته این استان باید به تدوین اساسنامه سازمان عامل بپردازد و برنامه‌های مالی و عملیاتی را به صورت تفصیلی ارائه کند که در این جلسه با تمدید مجوز موافقت اصولی جهت ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری برای یک سال دیگر موافقت شد که این موضوع باید در نهایت مورد تایید شورایعالی عتف نیز قرار بگیرد.

 

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: آخرین مباحث مطرح شده، مصوبات پیشنهادی مربوط به مناطق ویژه علم و فناوری است که باید به شورایعالی برود تا اصلاحیه‌ای برای لایحه قانون شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شود.

 

احمدی اذعان داشت: مناطق ویژه علم و فناوری قانون مجزایی دارند ولی در جلسه پیشنهاد شد که این مناطق از تسهیلات قانون شرکت‌های دانش بنیان بهره ببرند و این اصلاحیه تنها به این دلیل بود که در قانون شرکت‌های دانش بنیان تسهیلات مشخصی اعلام شده است.

 

وی افزود:این موضوع به تفاصیل بیشتری نیاز دارد که این جلسه به جلسه فوق العاده موکول شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار