کد خبر:۳۶۹۵۱۶
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد علی‌آباد خبر داد:

۸۸ هزار عنوان کتاب در کتابخانه دانشگاه آزاد علی آباد وجود دارد/ ایجاد پایگاه اینترنتی کتاب‌های آفست شده خارجی

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد علی آبادکتول در رابطه با موجودی کتب مخزن کتابخانه این دانشگاه، گفت: 88هزار عنوان کتاب در مخزن کتابخانه موجود است.

 مسعود رادمهر، معاون پژوهش دانشگاه آزاد علی آبادکتول در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در گرگان، با توجه به هفته کتاب و کتابخوانی و اهمیت فرهنگ مطالعه در کشور، گفت: به منظور توسعه و ترویج فرهنگ مکتوب و نیز ایجاد علاقه و شوق در عموم دانشگاهیان به امر کتاب و کتابخوانی، دانشگاه آزاد واحد علی آبادکتول با شعار "فرهنگ اسلامی، فرهنگ انسانی" نسبت به ایجاد کمیته اجرایی برگزاری هفته کتاب با مشارکت دفتر فرهنگ اسلامی اقدام کرده است.

 

وی ترویج ارزش‌های اخلاقی و انسانی، برقراری ارتباط دانشگاه با جامعه در جهت رشد فرهنگ کتابخوانی و کمک به شناخت هر چه بیشتر فرهنگ و هویت ایرانی-اسلامی را از جمله اهداف اصلی این کمیته برشمرد.

 

معاون پژوهش دانشگاه آزاد علی آبادکتول از برنامه‌های هفته کتابخوانی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در جهت نیل به اهداف مذکور نیز به برپایی نمایشگاه کتاب و نشریات، تجلیل از نویسندگان و مفاخر جوان و فراخوان مسابقه طرح و عکس اقدام اشاره کرد.

 

رادمهر تصریح کرد: خوب واقف هستید که جامعه جهانی هر روز در پرتو تحولات جدید، تکنولوژی مدرن و روزآمدی را به جامعه ارائه می‌دهد و در این میان اگر کسی از دانش و فن و تکنیک روز عقب بماند هیچ فرصت جبرانی برای سال‌های از دست رفته ندارد و در نتیجه در بسیاری از مسائل همگام و هماهنگ با دیگر افراد جامعه نخواهد بود.

 

وی در همین خصوص ادامه داد: بسیاری از افراد جامعه با آن دقت و وضوح لازم این عوامل را متوجه نشده‌اند و اگر بخواهیم جامعه‌ای پیشرو داشته باشیم و هر روز فاصله ما از نظر تمدن و تکنولوژی با جوامع پیشرفته بیشتر نشود و همچنین اگر بخواهیم از نظر فرهنگی جامعه‌ای بهنجار داشته باشیم، یعنی جامعه‌ای که بتواند از یک تاریخ و فرهنگ غنی و عظیم حمایت کند و حامی و نماینده آن در بین کشورهای دیگر باشد، باید برای اهمیت و ارزش دادن افراد به کتاب و مطالعه عمیقا در اندیشه بوده و وسیعا برنامه ریزی داشته باشیم.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد علی آبادکتول تأکید کرد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم تکنیک و دانش و فناوری روز به ما دیکته خواهد شد پس جامعه باید وسایل ارتقا و زمینه‌های ایجاد آن را فراهم کند.

 

رادمهر به بیان وضعیت کتابخانه این دانشگاه پرداخت و بیان داشت: خوشبختانه حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد با توجه به سرانه کتاب برای هر دانشجو سعی کرده در هر دانشکده متناسب با رشته‌های موجود آن دانشکده نسبت به راه اندازی کتابخانه تخصصی اقدام کند و با توجه به نیاز اساتید و دانشجویان هر ساله همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نسبت به بروزرسانی آن اقدام کند.

 

وی گفت: در حال حاضر بیش از 88 هزار عنوان کتاب در مخزن کتابخانه موجود است که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته حدود 4.5درصد رشد را شامل شده است.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد علی آبادکتول تصریح کرد: با توجه به عدم دسترسی کتاب‌های آفست شده خارجی و همچنین هزینه بالای آن برای تهیه، طی اخذ مجوز دفتر گسترش و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی، امکان استفاده از پایگاه دیجیتال دانشگاه برای تمامی اساتید و دانشجویان بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم شده است تا همگام با پیشرفت تکنولوژی و فناوری روز در جهان، امکان بروزرسانی اطلاعات برای آیندگان این مرز و بوم وجود داشته باشد.

 

رادمهر در پایان خاطرنشان کرد: مع الهذا در هفته کتاب باید موانع و مشکلات این حوزه در عرصه تولید، توزیع و مصرف و همچنین راه‌های رسیدن به چشم انداز مطلوب از سوی مسئولان امر مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار