به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، هر 3 ساعت يك نفر جان خود را در اثر مصرف موادمخدر از دست ميدهند. عرضه موادمخدر با قيمت نازل، يكي از دلايل اين ناخالصيهاست. ضمن آن كه بسياري از اين مواد تحت نظر افراد ناشي كه سررشتهاي از شيمي ندارند ساخته ميشود. مخلوط كردن افيون با افزودنيهايي همچون گچ، خاك، آهك، فضولات و... باعث افزايش توهم و بروز آسيبهاي جبران ناپذير جسمي به مصرفكننده شده است.
رئيس سازمان نظام پزشكي ميگويد: ناخالصیهایی که در موادمخدر وجود دارد، به ارگانهای بدن آسیبهاي زيادي ميزند. به طور كل موادمخدر به بدن آسيب ميرساند و سيستم عصبي را بيشتر مورد هجوم قرار ميدهد اما اين روزها با افزودن ناخالصیهايي به موادمخدر صنعتي اين آسيبها را چنين برابر كرده است.
اعتياد يك معضل اجتماعي است كه نگاه جامعه به مصرفكننده را كاملا تغيير داده و جايگاه اجتماعي او دستخوش تغيير و متزلزل ميشود. علاوه بر اين ناخالصي كه براي سود بيشتر به موادمخدر صنعتي افزوده شده بيماريهاي بسياري را در پي خواهد داشت. اختلال در سيستم عصبي، از كار افتادن كبد، كليهها و ابتلا به سرطانهاي گوارشي از جمله آسيبهاي ديگري است كه موادمخدر صنعتي با ناخالصيهايش به ارمغان ميآرود. افيون هديه سلامتي را كه خداوند در وجود افراد به وديعه گذاشته است، به يغما ميبرد.