کد خبر:۳۷۰۲۸۹
آیت الله نمازی در دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان:

از دولت، مجلس و سایر قوا انتظار داریم برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح داشته باشند/مدیران کشور نباید تحت الشعاع حرف‌های سیاسی قرار گیرند

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان گفت: آن چیزی که لازم است، حسن عمل است و بنابراین از دولت و مجلس و سایر قوا انتظار می‌رود برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح داشته باشند.
از دولت، مجلس و سایر قوا انتظار داریم برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح داشته باشند/مدیران کشور نباید تحت الشعاع حرف‌های سیاسی قرار گیرند

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، آیت الله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان گفت: برخی از این اختلافات که در معرفی وزیر علوم دیده می‌شود، تهدید جدی برای کشور است.

 

وی با بیان اینکه پس از گذشت حدود یک سال از دولت جدید، هنوز وزیر علوم معرفی نشده، افزود: دولت و مجلس باید به این موضوع توجه داشته باشند و با همدلی و تعیین وزیری در خور و شایسته نظام اختلافات سیاسی را کنار گذاشته و در راستای توسعه علمی کشور تلاش کنند.

 

امام جمعه کاشان شرایط کشور را بسیار استثنایی ذکر کرد و بیان داشت: در طول تاریخ ایران زمین سابقه نداشته که همه نهادها و سازمان‌ها جهت و قطب حرکتشان به سمت و سوی احیای ارزش‌های الهی باشد که این عامل مهم امروز موجب سربلندی و اقتدار ایران شده است.

 

آیت الله نمازی با بیان اینکه رهبر انقلاب و به تبع ایشان سه قوا دولت و مجلس و دستگاه قضایی با اقتدار لازم کارها را مدیریت و سیاست‌گذاری می‌کنند، افزود: آثار این سیاست گذاری‌ها را امروز در دنیا و مذاکرات 1+5 شاهد هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه در محیط دانشگاه نباید به چیزی غیر از تلاش و مجاهدت علمی پرداخته شود، تصریح کرد: این امر هوشیاری مدیران کشور را می‌طلبد که نباید تحت الشعاع حرف و حدیث‌های سیاسی قرار گیرند.

 

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان خاطر نشان کرد: توسعه و اقتدار هر کشور در سایه علم، و ذلت و عقب ماندگی هر کشور به دلیل جهل است.

 

نمازی آئینه علم را خداوند باریتعالی دانست و افزود: در علم توقف، رکود و ایستایی نیست و مولد هر چیز علم است.

 

وی رسالت دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه را بسیار سنگین بیان کرد و گفت: نوجوانان و جوانان امانت‌های الهی خدا در دست شماهاست و باید این امانت‌ها را بدرستی مدیریت کنید.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری دانشگاه کاشان را دانشگاهی ممتاز در کشور بیان داشت و افزود: جامعه دانشگاهی باید در راستای توسعه علمی حرکت کنند و آنچه که در پرونده هر شخص می‌ماند آثار علمی و معنوی آن است.

 

نمازی با بیان اینکه این انقلاب بر مکتب انبیاء، اهل بیت و ولایت فقیه و خون شهدا پایه گذاری شده است، بیان داشت: نباید در حق این انقلاب و نظام کوتاهی کرد و باید حواسمان باشد که کجا قرار گرفته‌ایم و در چه موقعیتی قرار داریم و مسئولان خوب فکر کنند و گذشته و آینده را ببینند و فرصت‌ها را از دست ندهند.

 

وی، زمان را برای خدمت بسیار اندک دانست و افزود: آن چیزی که لازم است، حسن عمل است؛ بنابراین از دولت و مجلس و سایر قوا به خصوص وزارت علوم، آموزش و پرورش انتظار می رود برنامه ریزی و مدیریت صحیح داشته باشند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان با تاکید بر اینکه محور سیاست، توحید است، خاطرنشان کرد: همه باید بر محور توحید حرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار