پیمان خسروی، سخنگو جنبش عدالتخواهی شیراز در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در شیراز، پیرامون مناقشات به وجود آمده در انتخاب وزیر علوم گفت: قریب به یک سال است که وزارت مهمی همچون وزارت علوم مدیریت درستی را تجربه نکرده است و این خود نشانگر آن است که جدا از همه داستانهای فراجناحی اهمیت وزارت علوم برای گروهی پائین و کم ارزش است.
وی افزود: برای کشوری همچون ایران که ادعای تمدن سازی را دارد، در یک سال گذشته وفقه ای در رشد علمی صورت گرفته که چشم هر انسان بصیری آن را بازی سیاسی میبیند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه فضای دانشگاه و هر نقطه دیگر از این کشور باید براساس تخصص و صلاحیت پیش برود، بیان داشت: باید از دوقطبی شدن فضای جامعه خودداری کرد؛ اما متاسفانه گروهی در حاکمیت محتاج این فضای دو قطبی هستند.
خسروی تصریح کرد: گفتمانی که هم اکنون حاکم است براساس همین فضای دو قطبی در سال گذشته رای آورده و قطعا به نفع اوست که همین فضا را نیز حفظ کند.
وی گفت: برای یک کشور انقلابی همچون ایران ،وزارت علوم حکم قبل تپنده را داشته و این نکته مهم نبایدفراموش شود.
سخنگوی جنبش عدالتخواهی شیراز در ادامه گفت: گروهی از افراد دولت دهم را متهم به دیکتاتوری کرده که با سر و صدا از انجام کار ممانعت میکرد؛ اما باید گفت نوع دیگری از دیکتاتوری آن است که سکوت کنی و لبخند بزنی ولی به وظیفه قانونی خود عمل نکنیم.
خسروی بیان داشت: وقتی رئیس جمهور ما پس از پیشنهاد چند وزیرشاهد حساسیت مجلس بر گزینه های پیشنهادی است چرا با پافشاری و لجبازی به رای نمایندگان مردم تمکین نکرده و گزینههای جدید را همچون قبل معرفی میکند.
وی گفت: وزیری که در سال 88 منافع حزبی خود را به منافع ملت ترجیح داده رد صلاحیت آن از طرف مجلس به جا و منطقی است.
سخنگوی جنبش عدالتخواهی شیراز با بیان اینکه مسئله فتنه 88 برای ما مهم بوده و هیچ زمانی از آن چشم پوشی نمیکنیم، افزود: به ثمره عدم توجه به تخصص رای آوردن شخصی همچون وزیر نفت آقای زنگنه است که گرچه در فتنه 88 نقشی نداشته؛ اما درحوزه فعالیت خود تنها به سمت خام فروشی نفت رفته و توصیه دانشمندان و بزرگان این حیطه را نادیده میگیرد.
خسروی در پایان گفت: فقط مانور دادن بر روی موضوع فتنه 88 همان چیزی است که طراحان این بازی سیاسی از ما میخواهند آن هم پیش رفتن براساس جریان مردهای که در سال 88 انتحار سیاسی نکرده است.