کد خبر:۳۷۱۶۶۶

روايت زندگي شهيد محمود شهبازي در مستند «فرماندهان»

مستند «فرماندهان» یکشنبه ۹ آذر به زندگینامه شهید محمود شهبازی می‌پردازد
روايت زندگي شهيد محمود شهبازي در مستند «فرماندهان»

به گزارش خبرنگار سینما و تلویزیون "خبرگزاری دانشجو"، مستند «فرماندهان» در ۲۵ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای در هر قسمت قصد دارد به معرفی یکی از فرماندهان و سرافرازان هشت سال دفاع مقدس بپردازد.

 

 

این برنامه یکشنبه ۹ آذر به زندگینامه شهید محمود شهبازی می‌پردازد. محمود شهبازی دستجردی متولد ۱۳۳۷ در اصفهان بود که در سال ۶۱ در جاده اهواز به خرمشهر به شهادت رسید. وی در آن زمان جانشین فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) بود. در جریان مراجعت امام خمینی (ره) به ایران به عضویت کمیته حفاظت برگزیده شد و مسئولیت حراست فیزیکی امام خمینی را در روز ۱۲ بهمن ۵۷ در بهشت زهرا به عهده گرفت.

 

 

وی با شروع جنگ به جبهه چپ سر پل ذهابرفت و تا اواخر بهمن ۵۹ هدایت اطلاعاتی امور آن جبهه را به عهده داشت. شهید شهبازی در سمت قائم مقام فرماندهی لشکر ۲۷ محمد رسول الله در عملیات فتح‌المبینشرکت نمود و در همین سمت در عملیات بیت‌المقدساندکی پیش از آزادسازی خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل شد.

 

 

در این برنامه به فرازی از سخنان احمد متوسلیاندرباره این شهید بزرگوار اشاره می‌شود که: «برادرمان مهندس محمود شهبازی، دانشجوی سال چهارم دانشگاه علم و صنعت بود و رشته صنایع می‌خواند. در آن ایام ایشان مسئول سپاه همدان بود و فرماندهی جبهه قراویز در منطقه عملیاتی سر پل ذهاب را بر عهده داشت. می‌توانم به جرأت بگویم که ایشان از اول جنگ در تمام نبردهایی که علیه ارتش عراق در جبهه غرب انجام می‌گرفت؛ شرکت داشت. به جای اینکه توی سپاه استان بنشیند و پشت می‌زهای آنچنانی خودش را گم کند چنان که متاسفانه بعضی‌ها خودشان را گم کردند، همیشه در جبهه بود و در حال جنگ...»

 

 

این قسمت از مستند «فرماندهان» به کارگردانی یاسر انتظامی، تهیه کنندگی امیر بنان، تصویربرداری ابراهیم جعفری، بیژن اعرابی، حمیدرضا عزیزآبادی و هادی بهروز و همچنین صدای محمدحسین محمودیان به عنوان نریتور کار، تهیه و تولید شده که یکشنبه ۹ آذر ساعت ۱: ۳۰ بامداد به مدت ۳۰ دقیقه از شبکه دو پخش می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار