کد خبر:۳۷۲۶۷۴
روایتی از مشاغل سخت و خطرناک در کشورهای فقیر

۷۲ ملتی که برای بقا تلاش می‌کنند

مجموعه "نبرد برای زندگی" روایتی است از مشاغل سخت و خطرناک در کشورهای فقیر که این هفته به سراغ هند و مردمان این سرزمین عجیب رفته است.
 ۷۲ ملتی که برای بقا تلاش می‌کنند

به گزارش خبرنگار سینما و تلویزیون "خبرگزاری دانشجو"، کشورهای جهان معمولا از نظر اقتصادی و اجتماعی به سه دسته کشورهای صنعتی و پیشرفته، در حال توسعه و جهان سوم تقسیم می شوند؛ جهان سوم کشورهایی هستند عمدتا فقیر یا فقیر و عقب نگاه داشته شده توسط جوامع پیشرفته، چه اینکه کار و تلاش از سوی همین کشورها صورت می گیرد ولی ثروت و منفعتش را مردم کشورهای صنعتی می برند.

 

نکته جالب اینکه بسیاری از کشورهای فقیر از نظر منابع مادی و امکانات طبیعی بسیار غنی تر از جوامع پیشرفته و صنعتی هستند ولی به دلیل سیاست های استعماری و همچنین عدم خودباوری و گاهی، حکومت های دست نشانده، همچنان در فقر به سر می برند.

 

هند از جمله کشورهایی است با تاریخ پر فراز و نشیب و همچنین تنوع قومیتی و مذهبی گوناگون که به همراه ثروت های خدادادی، یکی از بهترین جوامع برای پیشرفت محسوب می شود ولی هنوز فاصله طبقاتی در این کشور بیداد می کند و بسیاری از مردم با مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند به طوری که تعداد زیادی از آنها کارتن خواب بوده یا در خانه هایی بسیار نامطمئن زندگی می کنند.

 

 

 

 

 

مجموعه مستند "نبرد برای زندگی" درباره افرادی است که با مشاغل سخت و کم درآمد در کشورهای فقیر برای بقا تلاش می کنند.

 

شهر بنارس در هندوستان در حاشیه رود گنگ قرار دارد؛ برای رسیدن به این منطقه افراد ناچارند از مناطق و جاده های صعب العبور رفت و آمد کنند که این عبور و مرور نیز خطرهای بسیاری را به همراه دارد.

 

 

 

 

این مستند که به زبان فرانسه و توسط Manolo d Aٌrthuys کارگردانی شده، با دوبله فارسی، ساعت 20 روز جمعه، 14 آذر و تکرار آن روز بعد ساعت 18 از شبکه افق سیما به نمایش در می آید.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار