کد خبر:۳۷۲۷۵۱
 هم‌اندیشی روسای دانشگاه‌های لرستان با استاندار؛

بازوند: لرستان رتبه ۲۹ درآمد سرانه و رتبه پنجم سرانه مصرف خانوار را دارد

استاندار لرستان گفت: لرستان رتبه 29 درآمد سرانه و رتبه پنجم سرانه مصرف خانوار را دارد

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، بازوند، استاندار لرستان روز گذشته در نشست هم‌اندیشی با روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان لرستان با موضوع بررسی راهکارهای توسعه لرستان که در محل استانداری برگزار شد، گفت: لرستان رتبه 29 درآمد سرانه و رتبه پنجم سرانه مصرف خانوار را دارد و این به هیچ وجه جای افتخار ندارد.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید فرهنگ مصرف بالای خانوار را به عنوان یک فرهنگ غلط اصلاح کنند، افزود: موتور محرکه هر منطق نیروی انسانی است؛ اما سوخت این موتور محرکه فکر است و نه پول و در واقع این دانشگاه‌ها هستند که فکر را تولید می‌کنند.

 

استاندار لرستان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای انجام تبلیغات گسترده در خصوص توانمندی‌های استان لرستان گفت: از دی ماه این تبلیغات با کمک سرمایه بخش خصوصی و بدون استفاده از منابع دولتی در نقاط مختلف کشور شروع می‌شود.

 

بازوند استفاده از ظرفیت دانشگاهیان در بخش صنعت را منوط به اغنای تولید کنندگان توسط دانشگاهیان دانست و افزود: تولید کننده زمانی احساس کند که دانشگاه می‌تواند علمی را تولید کند که منجر به تولید ثروت شود به دنبال دانشگاه می‌رود.

 

وی با اشاره به نزدیک شدن به پایان برنامه پنج ساله پنجم توسعه تصریح کرد: دانشگاه‌ها با شناسایی مشکلات استان و ارائه راهکار برای رفع آن‌ها می‌توانند مسئولان استان لرستان را برای ارتقای جایگاه استان در برنامه ششم کمک کنند.

 

استاندار لرستان گفت: اگر دانشگاه‌ها به کمک توسعه استان می‌آمدند امروز شاهد اقتصاد زمین گیر در لرستان نبودیم.

 

بازوند با اشاره به عبور 400 کیلومتر خطوط لوله در استان از انتخاب مشاور برای انجام مطالعات لازم جهت بهره برداری از این ظرفیت خبر داد و گفت: براساس مطالعاتی که در حال انجام است، بهره‌برداری از این خطوط را از وزیر نفت مطالبه می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار