آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۰۱۲
هیلاری کلینتون در مرکز سابان مطرح کرد

مذاکرات با ابران تلاش مهمی است و باید به آن ادامه داد/ هیچ کس نمی‌تواند در تعهد دولت آمریکا به امنیت اسرائیل شک کند

هیلاری کلینتون از خط مشی اوباما درقبال ایران در خصوص مذاکرات هسته‎ای دفاع کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛ و به نقل از  "سی ان ان"، هیلاری کلینتون از تصمیم باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا برای تمدید مذاکرات با ایران دفاع کرد. اظهارات کلینتون در جلسه یک ساعته پرسش و پاسخ با "حییم سابان" رئیس مرکز سابان و از حامیان مالی عمده دموکرات ها مطرح شد. 

 

"هیلاری کلینتون" وزیر خارجه اسبق آمریکا  و یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا در کنفرانسی "اندیشکده بروکینگز" که به حمایت از "حیم سابان" میلیاردر صهیونیستی برگزار شده بود به فتنه 88 اشاره کرد و در حمایت از جریان فتنه در ایران تأکید کرد که دولت آمریکا اشتباه کرد که قاطعانه از فتنه‌گران حمایت نکرد.  وی ادامه داد که ای کاش دولت "باراک اوباما" رئیس‌جمهور آمریکا بیش از این در سال 88 جنبشی که آنها را حامی دموکراسی در ایران خواند، حمایت می‌کرد. کلینتون گفت: "شما هرگز نمی‌دانید که آنچه که می‌گویید به افراد تا چه اندازه امید می‌دهد".

 
وی جمعه شب گفت: من فکر می کنم این تلاش بسیار مهمی است که باید به آن ادامه داد و آن را پیگیری کرد و آزمود تا مشخص شود آیا ما می توانیم به توافقی برسیم که همسو با شرایط ما باشد. اما او خواستار رویکردی جدی در این مذاکرات شد و گفت که او قویا با این دیدگاه موافق است که به  توافق نرسیدن بهتر از معامله بد است.
 
 
کلینتون گفت: من فکر میکنم این نکته باید گفته شود که طرف های ما از پیمودن این مسیر شانه خالی نکرده اند. آنها در مذاکرات باقی مانده اند.
 
 
وزیر اسبق خارجه آمریکا با بیان اینکه آرزو داشت در طول تحولات پس از انتخابات 2009 در ایران، صریح تر صحبت می‌کرد گفت: هیچ کس نمی تواند در تعهد دولت آمریکا به امنیت اسرائیل شک کند.
 
 
وی اذعان کرد که دو طرف(آمریکا و اسرائیل) اختلاف نظرهایی دارند و درباره اقتصاد آمریکا نیز ادعا کرد پیش بینی می‌‌کند در دو سال آینده، اقتصاد این کشور همچنان مسیر بهبود را طی می‎کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار