به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، حجت الاسلام درویش پور، عضو هیات علمی دانشگاه لرستان در جلسه حلقه تعالی صالحین بسیج اساتید دانشگاه لرستان که با موضوع مبانی و مهارت های منش استادی برگزار شد، گفت: منازعات و درگیریهای سیاسی که بعضا با آنها مواجه هستیم ریشه در غفلت دانشگاه از مقوله اخلاق دارد و در واقع اگر دانشگاه در کنار انتقال مفاهیم علمی به دانشجو اخلاقیات را هم به آنها منتقل می کرد، امروز با این مسائل مواجه نبودیم.
وی با بیان اینکه اخلاق دغدغهای است که امروز بیش از نان شب جامعه ما به آن نیاز دارد، افزود: دانشگاه بانی این مقوله است و به طور قطع اگر در فرآیند آموزش نسبت به اخلاقیات غافل شود با گسترش بد اخلاقیها در جامعه مواجه خواهیم شد.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اخلاق تدریس را به عنوان یک دغدغه در سطح دانشگاه مطرح کرد و گفت: فرآیند یادگیری در یک پروسه اتفاق می افتد و با این حا شخصیت استاد نیز به عنوان بخشی از این پروسه می تواند در انتقال مفاهیم به دانشجو تاثیرگذار باشد.
درویش پور با اشاره به اینکه نباید انتظار داشت که شیوه تدریس یک استاد دروس علوم انسانی به دلیل انعطاف پذیری که مباحث این حوزه دارند با شیوه تدریس یک استاد دروس فنی که از انعطاف پذیری کمتری برخوردار هستند یکی باشد، تصریح کرد: حتی شیوه تدریس یک استاد در دانشگاههای سراسری ممکن است با شیوه تدریسش در دیگر دانشگاهها متفاوت باشد.
وی با بیان اینکه به دلیل درگیر شدن دانشجو و ذهن او با فضای مجازی امروز استاد با دانشجویانی زودرنج و کم حوصله مواجه است، تصریح کرد: متاثر از این موضوع استاد در فرآیند یادگیری مجبور است که در یک پروسه کوتاه مدت مفاهیم را به دانشجو منتقل کند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: پیشرفت تکنولوژی انسان را به سمت تن پروری سوق داده است و همین مسئله موجب شده است که مخفف ها در علم گسترش پیدا کنند.