کد خبر:۳۸۴۱۷۲

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان به علت عارضه قلبی درگذشت

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: مجید رحیمی نسب از اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه لرستان چهارم بهمن ماه به علت عارضه قلبی در بیمارستان طالقانی درگذشت.

میرنصوری، عضو هیات علمی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزار دانشجو» در خرم آباد، گفت: مجید رحیمی نسب بعدازظهر چهارم بهمن ماه بعد از انجام دو مرحله عمل آنژیوپلاستی متاسفانه به علت لختگی خون در عروق قلبی در بیمارستان طالقانی تهران درگذشت.

 

وی با بیان اینکه مرحوم رحیمی نسب پیش از برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه لرستان به دلیل سوزش و درد در ناحیه قفسه سینه به پزشک مراجعه و به او توصیه شده بود که به علت تنگی شدید عروق قلبی کرونر هر چه سریعتر نسبت به انجام عمل آنژیوپلاستی اقدام کند، تصریح کرد: متاسفانه مرحوم رحیمی نسب اقدامات درمانی را در حالی که از سوزش و درد در ناحیه قفسه سینه رنج می برد به بعد از امتحانات پایان ترم موکول کرد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: مرحوم رحیمی نسب زمانی که جهت درمان به تهران مراجعت کرده بود پیش از رسیدن به مقصد طی تماسی که با من داشت، عنوان کرد که از ناحیه قفسه سینه به شدت دچار درد و سوزش است؛ با این حال زمانی که همان روز به بیمارستان مراجعه می کند، پس از طی مراحل تشخیصی به وی اعلام می شود که دچار سکته قلبی شده و باید سریعا نسبت به انجام عمل آنژیوپلاستی اقدام کند.

 

میرنصوری تصریح کرد: پس از انجام یک مرحله عمل آنژیوپلاستی موفقیت آمیز بر روی یکی از عروق مصدود شده یک هفته بعد عمل دوم بر روی یکی دیگر از عروق انجام می گیرد که متاسفانه دو روز پس از انجام این عمل به دلیل ترومبوز یا لختگی خون در عروق قلب رحیمی نسب دعوت حق را لبیگ گفتند.

 

وی ضمن عرض تسلیت به جامعه دانشگاهی استان لرستان و بویژه خانواده مرحوم رحیمی نسب گفت: مراسم تشیع و خاکسپاری این استاد فردا ساعت 10 صبح در بهشت زهرای تهران انجام می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار