به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مهرداد ویسکرمی، عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز در کارگاه کارمند همتراز انقلاب اسلامی که به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر توسط نهاد رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: علم حقیقی یعنی علمی که انسان را به خدا نزدیک کند در غیر این صورت این علم فاجعه بار است.
وی با بیان اینکه در دو دهه اخیر برخی ها تلاش می کنند که گناهان را برخلاف آیات قرآنی و روایات سبک بشمارند، افزود: طبق آموزه های دینی روز قیامت روز سختی است؛ به گونه ای که زنان حامله به خاطر استرس این روز سقط جنین می کنند، مادران شیرده طفلان خود را می سازند و حتی حضرت ابراهیم (ع) نیز به خاطر سختی این روز حضرت اسماعیل (ع) را فراموش می کند و در برابر خداوند زانو می زند و می گوید که خدایا من خلیل تو هستم من را دریاب.
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه عملی که برای رضای خدا نباشد، انسان را نجات نمی دهد حتی اگر انسان مومن هم باشد، گفت: یکی از مباحثی که کمتر به آن توجه می شود، نیت الهی در کارها است.
ویسکرمی تصریح کرد: نیت تابع قرب خداوند است و در واقع هر کس معرفتش بیشتر است، شدت قربش به خداوند نیز بیشتر است و انسانی که اینگونه باشد عمل کوچکش هم در نزد خدا بزرگتر است.
وی با بیان اینکه نیت عمل روحی است؛ بنابراین هر چه روح بزرگتر باشد نیت هم قویتر است، گفت: کسانی که گره از کار مردم باز کنند در قیامت به آنها سخت گرفته نمی شود و همچنین آمده است که هر کسی انسانی را در انجام کارش معطل کند در روز قیامت در حالی محشور می شود که 500 سال یک پایش داخل قبر و یک پایش بیرون از قبر است و بعد از گذشت این زمان به حساب اعمالش رسیدگی می شود.