به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، حجتالاسلام گراوند، معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان روز گذشته در نشست هماندیشی دبیران شورای تعامل فعالان دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی لرستان که با موضوع " عاشورا، مهدویت و انتظار" برگزار شد، بیان داشت: اجتماع بزرگ عاشقان حسینی در کربلا نشان دهنده این است که بشریت در حال رسیدن به بلوغ فکری و وجدان های خفته در حال بیدارشدن است و چه جاذبهای در کربلا است که اینگونه میلیون ها دل را به سوی خود میکشاند.
وی با بیان اینکه مردم دارند به این مفهوم که "حسین کشتی نجات است" می رسند، افزود: البته برخی خود را به نادانی می زنند و نمیخواهند متوجه آن شوند.
معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به دستگیریهای ائمه از بندگان گفت: باید امتیازی در وجودمان باشد که در دل امام عصر جایگاهی داشته باشیم.
گراوند ادامه داد: امام حسین(ع) در آخرین لحظات جان سپردن حبیب بن مظاهر، سر ایشان را روی پایش گذاشت و گفت: ای حبیب تمام علاقه من به شما به واسطه فضیلتنی است که در وجود تو است.
وی افزود: نیازهایی که خدای متعال در وجود انسان قرار داده است طبیعتا پاسخی برای آنها قرار داده است که داشتن الگو یکی از این نیازها است.
معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه نیاز به الگو یک نیاز ذاتی است، گفت: حتی امام عصر(عج) که با ظهورش دنیا را از ظلم و فلاکت نجات میبخشد میفرمایند: برای من مادرم حضرت زهرا اسوه و الگوی حسنه است؛ بنابراین طبیعتا ما هم به طریق اولی نیاز به الگو داریم.
گراوند ادامه داد: امروز عدهای از جوانها در مسیر کج گام بر میدارند و بیحیاییهایی که کم و بیش در جامعه وجود دارد بخاطر الگو گیری اشتباه است.
وی گفت: خداوند در قرآن الگو را برای انسانها مشخص کرده است اگر میخواهیم به عنوان منتظران امام زمان الگو داشته باشیم، باید از کسانی که چنین الگویی داشتهاند، استفاده کنیم.
معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه به تبیین ویژگیهای یاران امام حسین(ع) و امام زمان(عج) پرداخت و گفت: معرفت یکی از این ویژگیهای مشترک بین یاران امام زمان(عج) و یاران است و بدین معنا است که انسان باور کند که امام او را میبیند و نظاره گر کارهای او است.
گراوند افزود: جو و فضایی که اکنون بسیاری از جوانان در آن هستند نتیجه نداشتن معرفت است و اگر این باور را داشته باشیم فضا اینگونه نیست.
معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان حقگرایی، عبادت و معنویت، وظیفهشناسی و تلاش و خستگی ناپذیری را از دیگر ویژگیهای مشترک یاران امام زمان (عج)و امام حسین(ع) بیان کرد و گفت: راه هدایت همان مسیر اعتدال است و این خیلی ارزشمند است که با وجود اینکه حق برای ما ضرر داشته باشد باز هم طرفدار حق باشیم و همین موضوع باعث شد تا در کربلا پدر و فرزندی در دو جبهه متفاوت قرار گیرند.
گراوند افزود: امام حسین(ع) در شب عاشورا از دشمن مهلت طلبید تا به عبادت بپردازند و به واسطه همین عبادت و معنویت در روز عاشورا آنچنان قدرتمدانه ایستادند و جنگیدند؛ اما لشکر کفر این روحیه را نداشتند.
وی شناخت وظیفه و عمل به آن را یکی از ویژگیهای منتظر امام زمان دانست و گفت: تشخیص وظیفه تنها با بصیرت امکانپذیر است.
معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکید کرد: تلاش ما باید مختص به زمان خاصی نباشد؛ بلکه باید جهانی اندیشید و جزئی عمل کرد؛ چرا که با این کار مکتب اسلام جهانی محقق میشود.