دانشجویان با تجهیز به سلاح علم و ایمان جنگ نرم را به نفع خود رقم بزنند
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، مسعود پزشکیان شب گذشته در همایش دانشجویی "16 آذر تولد مرگ بر آمریکا" که در مرکز درمانی امام خمینی (ره) ارومیه برگزار شد، گفت: دانشجو باید روحیه مطالبهگری خود را حفظ کند.
وی افزود: جنگ بین استعمارگران و استعمارشوندگان بیپایان است و دانشجویان باید با تجهیز به سلاح علم و ایمان جنگ نرم را به نفع خود رقم بزنند.
وزير سابق دولت اصلاحات تصریح کرد: حرکت امام حسین (ع) در کربلا یک حرکت بزرگ اصلاح طلبی بود و دانشجویان واقعی کسانی بودند که عزم و اراده اصلاح داشتند و آنچه داشتند و جان عزیزشان را در راه استقلال و آزادی و سر بلندی وطن فدا کردند و در جنگ با دست خالی تا آخرین لحظه شهادت مقاومت کردند.
پزشکیان ادامه داد: امروز هنر دانشجوی ما باید این باشد که در راه اهداف مقدسی که دارد تا پای جان بایستد و راه شهدای دانشجو را ادامه دهد.
در ادامه مراسم علیرضا رادفر، معاون سیاسی و امنیتی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دانشجویان باید در امتداد آرمانهای 16 آذر حرکت کنند، افزود: چرایی 16 آذر استقلال طلبی و استکبار ستیزی است و دانشجویان در 16 آذر شهید شدند چون نگاهشان نگاه ضد رژیم و نگاه استقلال خواهی بود.
سیامک مختاری، مشاور فرهنگی استاندار آذربایجانغربی و مدرس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: دانشجو باید خوب ببیند و خوب گوش کند همانند دانشجویان شهید و آزاده انقلابی که خوب دیدند و فریب دنیا را نخوردند و حریت اخلاقی داشتند و در واقع از عقلانیت و مهندسی نگاه بهره مند بودند و قطعا ماتریالیست اخلاقی بدتر از ماتریالیست مادی است و باید استدلال گرایی اخلاقی ما نیز مبتنی بر دلیل و مستند باشد.