آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۳۶۱
کنگره ۱۱۰ شهید دانشجوی لرستان؛

برامکی: ۱۱۰ کوچه و محله به نام شهدای دانشجوی لرستان نامگذاری می‌شود

مسئول بسیج دانشجویی لرستان گفت: 110 کوچه و محله به نام شهدای دانشجوی لرستان نامگذاری می‌شود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، محمد برامکی در کنگره 110 شهید دانشجوی استان لرستان که در محل دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با شهرداری خرم آباد 110 کوچه و محله به نام شهدای دانشجوی لرستان نامگذاری می شود.

 

وی با بیان اینکه تا کنون 25 وبلاگ نیز به نام شهدای دانشجوی لرستان ایجاد شده است، افزود: در مجموع برای معرفی 110 شهید دانشجوی استان 110 وبلاگ ایجاد خواهد شد.

 

مسئول بسیج دانشجویی لرستان سرکشی از خانواده های معظم شهدای دانشجو بمنظور جمع آوری و ثبت و ضبط خاطرات و دلنوشته های شهدا را از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای برگزاری هرچه بهتر کنگره شهدای دانشجوی استان عنوان کرد و گفت: تیم های تحقیقاتی به منظور شناخت از سیره شهدای دانشجوی استان تشکیل شده است.

 

وی با بیان اینکه علاوه بر انتشار سه کتاب با عنوان ستارگان خاکی، بزم حضور و پروانه های سوخته، نرم افزار شهدای دانشجوی استان لرستان نیز با موضوعات مختلف در خصوص شهدای دانشجو تهیه شده است، تصریح کرد: تغییر نام میدان دانشجوی خرم آباد به میدان شهدای دانشجو و همچنین ایجاد یادمان شهدای دانشجوی استان در این میدان از جمله اقداماتی است که با رایزنی با شهرداری خرم آباد در دست اقدام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار