کد خبر:۳۷۴۵۰۱
معاون سیاسی- امنیتی استاندار یزد؛

کمبود حضور متخصصان و نیروهای علمی مهم‌ترین مشکلات دستگاه‌های اجرایی است

معاون سیاسی- امنیتی استاندار یزد با اشاره به دستگاه‌های متولی آسیب‌های اجتماعی گفت: کمبود حضور متخصصان و نیروهای علمی مهم‌ترین مشکلات دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ محمدعلی طالبی، معاون سیاسی- امنیتی استاندار یزد روز گذشته در نشست تخصصی «نقش پژوهش و فناوری در کاهش آسیب‌های اجتماعی» در نمایشگاه فن بازار دانشگاه یزد گفت: بررسی آسیب‌های اجتماعی و پژوهش و فناوری از موضوعات اساسی مورد نیاز جامعه است که هفته پژوهش و نمایشگاه‌هایی از قبیل فن بازار می‌تواند نقطه شروعی برای بحث جدی و مستمر پیرامون آن می‌باشد ولی باید توجه داشت که در این راستا انقدر مشکل وجود دارد که نمی‌توان با چندین جلسه به نتیجه رسید.

 

وی افزود: ارتباط بحث پژوهش و آسیب‌های اجتماعی امری ضروری است که می‌توان با این پژوهش آسیب‌های اجتماعی و نحوه ان را شناخت.

 

معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد خاطرنشان کرد: در کشور انواع مختلفی از آسیب‌های اجتماعی وجود دارد که در استان یزد نیز این آسیب‌ها با توجه به برخی از شرایط متفاوت و گسترده‌تر است.

 

طالبی تصریح کرد: یکی از مشکلات دستگاه‌های اجرایی عدم استفاده از متخصصین و نیروهای علمی در دستگاه‌های اجتماعی متولی آسیب‌های اجتماعی است که با این وجود نیز نیروی تئوریک و علمی متخصص به کار گرفته نمی‌شود.

 

وی گفت: ما معتقدیم که دانشگاه‌ها باید با پژوهش‌های خود به کمک دولت آمده و در حوزه مسائل اجتماعی کشور دخالت کنند تا هدایتگر برخی دستگاه‌ها باشند.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد ادامه داد: موازی کاری در دستگاه‌های متولی بررسی و کاهش آسیب‌های اجتماعی عاملی در کاهش نگاه علمی به موضوعات است زیرا ما معتقدیم که تاثیر نگاه خاص را بر آسیب‌های اجتماعی داریم و نیازمند موضوعی خاص هستیم که باعث وفاق شود که پژوهش امری اساسی در راستای وفاق اجتماعی در شناخت آسیب های اجتماعی است.

 

طالبی بیان کرد: این پژوهش‌ها نقطه پیوند دهنده دستگاه‌ها و نگاه‌های متفاوت برای شناخت آسیب‌های اجتماعی است.

 

وی افزود: ما باید با بررسی نواقص و مشکلات مطرح شده در دستگاه‌ها از این موازی کاری‌ها جلوگیری کنیم و در راستای کاهش این آسیب‌ها گام برداریم.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد تصریح کرد: کاربردی نبودن پژوهش‌ها مشکل اصلی ما در دانشگاه‌ها است زیرا ما به پژوهش‌ها در زمینه عملیاتی کردن نیاز داریم تا بتوانیم آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهیم اما متاسفانه که پژوهش‌های دانشگاه کمتر به این جنبه توجه دارند.

 

طالبی خاطرنشان کرد: هر پایان نامه تحصیلی باید خود یک برنامه عملیاتی باشد و آن به عنوان برنامه عملیاتی دستگاه دولتی مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت جذب نیروی انسانی؛ ولی ما در هر فرصتی از به کارگیری پژوهشگران استفاده می‌کنیم.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد تصریح کرد: در بحثهای پژوهشی در سال‌های گذشته کمتر بودجه به ان اختصاص داده می‌شد اما امسال با همکاری دانشگاه‌ها از پژوهشگران استفاده می‌کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار