به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ محمدعلی صادقیپور، معاون پیشگیری بهزیستی یزد روز گذشته در نشست تخصصی «نقش پژوهش و فناوری در کاهش آسیبهای اجتماعی» در نمایشگاه فن بازار دانشگاه یزد گفت: ناهماهنگی در دانشگاهها و دستگاههای اجرایی به نحوی است که برخی از مواقع دانشگاهها به دنبال پژوهشهای کاربردی نمیروند و برخی از مواقع نیز دستگاهها پژوهشهای کاربردی را نمیشناسند که هر دوطرف باید با تعامل و کاربردی کردن علوم و پژوهشها آسیبهای اجتماعی را کاهش دهند.
وی افزود: پایش برنامههای سلام در دستگاهها و بررسی میزان اثربخشی انها یکی از مهمترین نیازمندی جامعه است تا از این طریق از هزینههای نابجا و فعالیتهای غیرکاربردی کم کنیم.
معاون پیشگیری بهزیستی یزد خاطرنشان کرد: ما حتی برای برنامههایی که اثربخشی آنها ثابت شده به پایش نیز نیاز داریم.
صادقی پور تصریح کرد: ما در سازمان بهزیستی فراخوانی در خصوص همکاری با دانشگاه در رابطه با همکاری پایش داریم تا پایه گذاری و شناسایی نتایج فعالیتها، میزان کاربردی بودن آنها را بشناسیم.
وی در پایان گفت: اولویت ما در معاونت به جای افزایش برنامهها، استفاده از پژوهشگران برای پایش و ارزیابی روی کارهای خودمان است تا میزان کاربردی بودن کارها را شناخته و در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی گام برداریم.