کد خبر:۳۷۴۵۰۸
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد؛

علوم اجتماعی مدرن در راستای ایجاد جامعه مطلوب است/ از نظر تئوری دچار سردرگمی هستیم

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد با اشاره به دلایل شکل گیری علوم اجتماعی مدرن گفت: علوم اجتماعی مدرن در راستای ایجاد جامعه مطلوب بوجود آمده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ حسین افراسیابی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد روز گذشته در نشست تخصصی «نقش پژوهش و فناوری در کاهش آسیب‌های اجتماعی» در نمایشگاه فن بازار دانشگاه یزد گفت: اساسا علوم احتماعی مدرن به نوعی پاسخ به آسیب‌ها و چالش‌های اجتماعی جدید است که شکل گیری این علوم از جایی مطرح شده که جوامع با آسیب‌های جدید مواجه شدند و جامعه به سمت صنعتی شدن رفت.

 

وی افزود: ‌ نیاز به بازاندیشی نسبت به خود و فرآیندهای اطرافش و همچنین مفهوم آسیب‌های اجتماعی عاملی در مطرح شدن علوم اجتماعی و مطالعات اجتماعی مدرن است که ما معتقدیم امروز علوم اجتماعی تنها در پی کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی نیست؛ بلکه به دنبال جامعه مطلوب نیز می‌باشد.

 

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد تصریح کرد: بنابراین علوم اجتماعی مدرن در درجه اول سازوکار بازاندیشی نظام اجتماعی در مورد خود و روابط نیازمند خود است، زیرا جامعه نیازمند آن می‌باشد.

 

افراسیابی گفت: پدیده‌های اجتماعی بسیار پیچیده است و دراین راستا ما اگر علوم اجتماعی مدرن را به عنوان سازوکار بازادیشی مدرن بیانگاریم می‌توانیم نقش گفتمان سازی در جامعه داشته باشیم ولی نقش محققین اجتماعی ما امروز کم رنگ است که این مغز متفکر بازاندیشی دچار گسست شده است.

 

وی با اشاره به نقش دانشگاه گفت: به نظر می‌رسد که باید سه کار در تعامل با سازمان‌ها شود که شامل  تئوری سازی مدل سازی و اجرا و ارزیابی است.

 

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد تصریح کرد: ما به لحاظ تئوری دچار سردرگمی هستیم و نمی‌توانیم از ان‌ها به عنوان کاربردی استفاده کنیم؛ زیرا که تئوری بدون عمل کاربردی ندارد ولی در درجه اول دانشگاه‌ها در این بخش جازده‌اند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار