کد خبر:۳۷۴۷۸۳
به ميزباني دانشگاه مازندران؛

نخستين همايش "ملي- دانشجويي گردشگري" برگزار شد

نخستين همايش "ملي- دانشجويي گردشگري" به ميزباني دانشگاه مازندران برگزار شد.

به گزارش "خبرگزاري دانشجو"، نخستين همايش "ملي – دانشجويي گردشگري" به همت گروه مديريت جهانگردي و انجمن علمي گردشگري و معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و با حمايت اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان مازندران و با حضور بزرگ‌نيا، مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان مازندران و مسئولان و دانشجويان دانشگاه در سالن اجتماعات دانشكده علوم انساني و اجتماعي برگزار شد.

 

محمود دياني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مازندران در اين همايش گفت: اصولا در فرهنگ ديني ما، گردشگري به مانند يكي از مقولاتي است كه دين و آموزه‌هاي ديني به آن جهت مي‌دهد. كار دين ارتقای فرهنگ و ارتقای عوامل و مولفه‌هايي است كه در فرهنگ و آداب و سنن وجود دارد.

 

وی با اشاره به اين مطلب كه دين بناي لجاجت و براندازي ندارد، گفت: دين بناي تكميل و ارتقا دارد مگر اينكه سنت و ادبي جاهلي باشد و اعتدال و عقلانيت فرد يا جامعه را دچار مشكل كند.

 

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مازندران گردشگري را مورد حمايت جدي قرآن دانست و افزود: قرآن، هم تاكيد كرده كه گردشگر باشيد و هم نهيب زده بر كساني كه اينكاره نيستند.

 

دبير شوراي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه سپس به سوره حج اشاره كرد و گفت: بسيار جالب است كه خداوند در آيه 46 سوره حج حتي سير در زمين را مقدمه تعقل قرار داده است.

 

دیانی گفت: در كنار اين سير آفاق كه در قرآن كريم داريم فراموش نكنيم كه در انفس و درون و جان خودمان هم سير كنيم كه اگر آفاق، كتاب طبيعي خداست، جان ما هم يك كتاب تكويني ديگريست براي خدا و خدا را يك كتاب لفظي است به نام قرآن كريم كه باید در هر سه مورد سير و گردشگري كنيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار