کد خبر:۳۷۳۳۱۲
انجمن اسلامی دانشگاه مازندران:

دانشگاه مهد اهتزاز پرچم الهی مبارزه با طاغوت است/ قیمت خواب زدگی دانشجو قضا شدن فریضه واجب امت است

انجمن اسلامی اسلامی دانشگاه مازندران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز دانشجو گفت: دانشگاه و دانشجو مهد اهتزاز پرچم الهی مبارزه با طاغوت و نفی حکومت جور است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ساری، انجمن اسلامی دانشگاه مازندران به مناسبت روز مبارزه با استکبار بیانیه‌ای صادر کرد.

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

۶۱ سال از روزی که بذر درخت مبارزه با ظلم و نفی طاغوت و استکبار ستیزی بر دل خاک نشست و جوانه زد می‌گذرد.

 

در همان شانزدهم آذری که سه جوان دانشجو در راه مبارزه و مخالفت با زیاده خواهی‌ها و کج روی‌ها و دخالت‌های نابجای اربابان جور، بذر مبارزه با ظلم را با خونشان در دل خاک نهادند تا بهمن ۵۷، فرزندان امام روح الله ثمره شکوه این شجره طیبه را صد چندان کنند و در هشت سال دفاع مقدس جهانیان به نظاره تمام قد آن بایستند.

 

۳۵ سال است که آمریکا و ایادی کفر به طرق گوناگون سعی بر تخریب و تضعیف روح و اعتبار و ماهیت استقلال طلبانه ای دارند,که از سوی ظرفیت های انقلاب خمینی(ره) برای به چالش کشیدن هژمونی و ایدءولوژی شان قد علم کرده است.

 

۳۵سال است که آمریکا متحیر از دستاوردهای عظیم جمهوری اسلامی ایران در عرصه های گوناگون، هر روز بیش از پیش با ابزارهای سرکوب و جنگ و تحریم‌های اقتصادی و تهدیدهای امنیتی بر آتش عداوت خود با ملت استقلال طلب ایران می‌دمد و نمی‌پذیرد جامعه‌ای بیرون از بیرق سلطه طلبی‌ها و استیلا جویی‌هایشان، پرچم عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی و زیست مستقلانه برافراشته است.

 

دانشگاه و دانشجو مهد اهتزاز این پرچم الهی مبارزه با طاغوت و نفی حکومت جور است، پیرو همان سلک مؤذن گونه ایست که شهید بهشتی دانشجو را بر آن مقام فرض می‌کند و قیمت خواب زدگی‌اش را  قضا شدن فریضه واجب امت می‌بیند.

 

دانشجو و دانشگاه در تمام این سال‌ها ازجهات مختلف فرهنگی و سیاسی و علمی نقطه حساس دشمن بوده و هست و به همین جهت است که دانشجوی امروز باید سلاح را قلم  ببینید و دانشگاه را سنگر و پیروزی را فتح قلل علمی.

 

دانشجوی ضد استکباری که شجره طیبه‌ای را که شصت و یک سال از عمر آن می‌گذرد می‌بیند و ثمره نهایی‌اش را در پیروزی کامل جبهه حق می‌داند و در آن راه گام برمی‌دارد و به سبب وظیفه سنگینی که بر دوشش است  در قبال هرگونه فعالیتی که بوی دخالت مستکبرین در امور داخلی کشور بدهد، ایستادگی خواهد کرد و در این راه از نثار خون خویش مضایقه نخواهد کرد.

 

دانشجو در هر ۱۶ آذر با تمام آرمان‌ها و انگیزه‌ها و اعتقاداتش تجدید میثاق می‌کند و بیدار و هشیار بر تمامی عملکرد مسئولان و مربوطان و مخدومان نظام اشراف دارد و با هر آن کسی که ذره ای بر خلاف آرمان‌های اصیل خمینی (ره) و فرزندان شهیدش گام بردارد می ستیزد و با هر آنکس که با القای ناتوانی و تضعیف روح خودباوری سعی بر کم فروغ ساختن حرکت جبهه حق در راه اهداف والای برپاسازی اسلام ناب محمدی دارد، خواهد ایستاد و نخواهد گذاشت برخی مصلحت اندیشی هایی که سمت قبله را سوی کدخدا کج میکند, نماز امت را باطل کند.

 

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران ضمن گرامیداشت این روز مهم, معتقد است جامعه علمی کشور در این برهه باید بیش از پیش با تکیه بر توان و ظرفیتهای درونی خود و با تحمل کاستیها و فرصت سازی های ناشی از فشار خارجی, در راه اعتلای اهداف والای نظام جمهوری اسلامی ایران گام بردارد و در این راه, بر مددهای الهی امیدوار باشد و نطق بدگمانان و مدهوشان غرب دوست، ذره‌ای ایشان را از راه اصیل خویش باز ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار