کد خبر:۳۷۵۰۴۵
امین‌زاده:

از گام‌های موثر برای مقابله با تحریم‌ها، ارتقاء توان و مقاومت ملی است

معاون حقوقی رییس جمهوری یکی از گام‌های موثر برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه و تجاوزگرانه را ارتقای توان و مقاومت ملی در همه ابعاد توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشورهای مورد اعمال تحریم دانست.

به گزارش حوزه دولت «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، الهام امین‌زاده امروز (دوشنبه) در سمینار بین المللی «اثرات منفی تهدیدهای اقتصادی و مالی و بهره‌مندی مردم از حقوق بشر» در سخنانی با تاکید بر ضرورت مقابله با تهدید‌ها علیه کشورهای اسلامی اظهار داشت: سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی باید این ظرفیت را در خود ایجاد کنند که در صورت تحمیل تحریم غیرمشروع و سیاسی بر روی کشور، سریعا ابراز همبستگی بین المللی کرده و در سطوح مختلف آن‌ها را یاری کنند.

 

وی افزود: وضعیت بین المللی باید منطقا به گونه‌ای باشد که کشور هدف بتواند با کمک و همبستگی سایر اعضا در مقابل آثار منفی تحریم بر امنیت، توسعه و بهره‌مندی از حقوق بشر توسط اعضای خود مقاومت کند.

 

وی تصریح کرد: جامعه بین المللی می‌تواند از طرق مختلف این مهم را محقق کند. کمک فنی و مشورتی به تدوین طرح‌های مختلف در ابعاد امنیتی، توسعه‌ای و حقوق بشری از جمله در ایجاد اقتصادهای مقاومتی در کشورهای هدف می‌تواند گام بلندی در ابراز همبستگی عملی با کشورهای هدف تلقی شود.

 

معاون حقوقی رییس جمهوری ادامه داد: بهره گیری از توان و استعداد نهادهای مدنی از جمله سازمان‌های غیردولتی متعهد به آرمان‌های اسلامی و انسانی و همچنین تخصص و خبرگی نهادهای پژوهشی و آکادمیک می‌تواند به نحو چشمگیری در این زمینه موثر باشد.

 

امین‌زاده یادآور شد: انجام این امور در سطح بین المللی نیازمند کار جدی از سوی نهادهای ذیربط از جمله کمیسیون مستقل و دائمی حقوق بشر است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد کمیسیون مستقل حقوق بشر در چارچوب سازمان همکاری اسلامی را نقطه عطفی در چند دهه فعالیت آن دانست و گفت: تاسیس هوشمندانه این نهاد تاثیرگذار در حقیقت پاسخی به ضرورت‌ها و تحولات جهانی و بازتعریف سامان زیست جمعی در فرآیند جهانی شدن است.

 

معاون حقوقی رییس جمهوری ادامه داد: تاسیس این نهاد در قرن بیست ویکم عکس العمل سازمان همکاری اسلامی به این واقعیت دوره معاصر در روابط بین الملل و تعامل چندجانبه است که حقوق بشر یک کلیت تفکیک ناپذیر است؛ دیگر نمی‌توان در فرآیند جهانی شدن حقوق فردی را از حقوق مردم و حقوق جمعی تفکیک کرد و ایجاد ساختارهای مفهومی و نظارتی یکی را بر دیگری مقدم شمرد.

 

امین‌زاده خاطرنشان کرد: تحقق هر بخش از حقوق بشر اعم از فردی و جمعی در دوران تحول در نظام بین الملل که در آن بازیگران متعددی غیر از دولت‌های در سطح ملی و بین المللی و در همه حوزه‌های حیات انسانی پدیدار و تاثیرگذار شده‌اند، مستلزم شناخت عوامل محرک در آن حوزه‌ها است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار