سردار مقیمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص افزایش سرقت های خرد گفت: ما در تحلیل نه اما در آمار هرگز به این نتیجه نرسیده ایم و نمی توان گفت که در سرقت های خرد افزایش داشته ایم اگرچه درصد سرقت های خرد بالاست و سهم بالایی را در بین سرقت ها به خود اختصاص داده است.
رئیس پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: بیش از 30 درصد سرقت ها را سرقت های خرد تشکیل می دهند و اگرچه این آمار سهم بالایی است اما به هیچ عنوان به معنای افزایش نبوده و حتی نسبت به سال های گذشته کاهش را نیز داشته ایم.
وی افزود: در میان 14 استانی که در حال حاضر مورد هدف قرار دارند در 9 استان اولویت اول سرقت خرد است و برای ما بسیار حائز اهمیت است و تمام تلاش ها بر این است که این آمار افزایش پیدا نکند و به سمت کاهش پیش برود.
سردار مقیمی در ادامه در خصوص اینکه در کلانتری ها در ارتباط با سرقت های خرد گاها به نحوی برخورد می شود که این سرقت ها ارزش تشکیل پرونده ندارند بیان داشت: در ارتباط با سرقت های خرد علاوه بر اینکه پلیس با تمام توان وظیفه خود را انجام می دهد اما موارد دیگری نیز دخیل هستند از جمله اینکه وقتی درب خودرویی به راحتی کج می شود و یا قفل آن به راحتی باز می شود در واقع این خودروساز است که باید پاسخگو باشد و همچنین سازمان استاندارد که شاخص های استاندارد را باید درست تعیین کند و یا اینکه زمانی که تاریکی یک خیابان فضای مناسبی را برای سرقت فراهم می کند این موضوع بیش از پلیس به شهرداری مرتبط است.
وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر شاهد هستیم سرقت ها در کمتر از یک دقیقه صورت می گیرند و با احتساب این زمان گشت های خودرویی ما باید هر یک دقیقه از هر خیابان عبور کنند و قطعا این موضوع عملی نیست و لازم است اقداماتی جدی تر برای پیشگیری از این موضوع صورت گیرد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا خاطر نشان کرد: ما بارها به شرکت های بیمه پیشنهاد کردیم در زمان جبران خسارت به جای پول از طریق دادن مال آن را جبران کنند چرا که از این طریق مردم بسیار کمتر برای خرید اجناس دست دوم مراجعه می کنند و زمانی که سارق نتواند اموال سرقتی را به فروش برساند قطعا این آمار بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و همچنین اگر شرکت های خودروساز و سازمان استاندارد دقت نظر بیشتری داشته باشند در این خصوص بسیار موثر است.