به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، در نشست مشترک اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان با دکتر عباس مقتدایی، رئیس مجمع نمایندگان استان، که شب گذشته برگزار شد، برخی از مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه های اصفهان به نمایندگی از سایرین نکاتی را مطرح نمودند.
محمد افشاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان در این دیدار گفت: همکاری مجمع نمایندگان استان و خصوصا رئیس آن با دانشگاه ها خیلی می تواند مفید باشد وامیدواریم این همفکری مفید تر و ادامه دار تر باشد.
وی افزود: نکته مهم مد نظر دانشجویان این است که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس چقدر بر وزارت علوم تاثیر دارد. آیا مجمع نمایندگان می تواند تاثیر گذاری لازم را بر دانشگاه ها داشته باشد یا خیر. و اگر پاسخ مثبت است، نیاز رسیدگی به شرایط کنونی دانشگاههای استان از سوی نمایندگان مجلس به شدت احساس می شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان گفت: حضور عناصر وابسته به فتنه و اخلال در نظم دانشگاه ها از سوی عناصری از خارج از محیط مقدس دانشگاه بحث مهمی است که نمایندگان مجلس باید آنرا پیگیری کنند.
رامین نعیمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان نیز در این نشست گفت: در رابطه با رویدادهایی که چند ماه اخیر در دانشگاه ها اتفاق افتاد، اینطور به نظر می رسد که برخی اقدامات ناصواب در دانشگاه ها ارتباطی به وزارت علوم ندارد و از مجموعه های درون استان برنامه ریزی و پیگیری می شود.
وی افزود: از نمایندگام تقاضا داریم منشورهای حقوقی و قانونی فعالیت بسیج دانشجویی را برای مسئولین تشریح کنند تا نسبت به شرایط این نهاد انقلابی آگاه شوند و حقوق بسیج دانشجویی را رعایت کنند. چرا که عده ای در صدد تاثیرگذاری منفی بر نقش آفرینی بلامنازع بسیج دانشجویی در دانشگاه ها هستند.
مهرداد اسدی مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی اصفهان نیز در ادامه اظهارداشت: در طرح تحول نظام سلامت هیج برنامه ای برای پیشگیری در نظر گرفته نشده است و فقط برای درمان برنامه ریزی شده است، در صورتی که اول باید برای پیشگیری و بعد برای درمان برنامه ریزی شود.
وی افزود: ایراد هایی در طرح تحول سلامت وجود دارد که باید به سرعت برطرف شود و الا نتیجه ای جز خسارت برای دولت در پی ندارد.
اسدی تاکید کرد: باید میزان جذب دانشجوی پزشکی در کشور متناسب با نیاز پزشکی کشور باشد و وزارت بهداشت زمینه را برای توسعه طب سنتی فراهم کند.
مسئول بسیج دانشجوییی دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: نمی شود در مقوله بهداشت و سلامت سیاست گذاری، نظارت و برنامه ریزی به عهده وزارت بهداشت باشدو هیچ نهاد دیگری در این زمینه ایفای نقش نکند، این طبیعی است که در این شکل اقدام فساد ایجاد می شود.
اهم موضوعات مطرح شده از سوی سایر اعضا در این جلسه به شرح ذیل است:
- اداره امور دانشگاه به عهده رئیس دانشگاه است و هیچ فردی از بیرون دانشگاه نمی تواند در مسائل دانشگاه دخالت کند.
- چرا عده ای از خارج دانشگاه مجوز برگزاری برنامه های غیرقانونی در دانشگاه ها را می دهند.
- مجلس باید جریانات کشور را از بالا نگاه کنند و مورد برررسی قرار دهد.
- مجلس شورای اسلامی در دوره فعلی مانند دوره گدشته فعال و پویا اقدامات دولت و رئیس جمهور را رصد کند و در صورت نیاز تذکرات و اقدامات لازم جهت اصلاح عملکرد ها را انجام دهد.
- لزوم پیگیری و تذکر و اقدام در مورد برخی برنامه های غیراخلاقی و ضد فرهنگی در دانشگاه های استان از جمله در دانشگاه های کاشان و علوم پزشکی اصفهان
-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه ها
- نگرانی از شرایط نامناسب دانشگاه ها و نفوذ مجدد حامیان فتنه گران
- بررسی نحوه تعاملات نمایندگان با دانشجویان
-راه های تحقق سناد بالادستی علم و فناوری و پیگیری مطالبات مردمی