کد خبر:۳۷۵۷۸۱
سیزدهمین همایش سالانه دبیران هم اندیشی دانشگاه‌های کشور -2؛

نظر وزیر بهداشت در مورد جذب اساتید مشکل‌دار در دانشگاه‌ها/ مسئولان و مدیران برای سعادت ملت شریف ایران تلاش کنند

وزیر بهداشت اساتید فاصله گرفته از ارزش‌ها را نیازمند توجه افراد ارزشی دانست و گفت: برخی روسای دانشگاهی اخلاقا و شرعا مسئول هستند در خصوص جذب اساتید به استثاء کمیته جذب، نظارت خود را داشته باشند زیرا یک استاد مشکل‌دار تا پس از مرگ نیز بر گردن ما در خصوص تربیت نادرست فرزندان مردم حق می‌گذارد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، قاضی‌زاده هاشمی امروز در  اختتامیه سیزدهمین همایش سالانه دبیران هم اندیشی دانشگاه‌های کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حوزه، دانشگاه گفت: 27 آذر سالروز شهادت شهید مفتح بود  که یاد این بزرگوار را گرامی می‌داریم.

 

وی با بیان اینکه دیروز در خدمت مراجع بودم و مفصل با آنان صحبت کردم بیان داشت: اگر دو قشر حوزوی و دانشگاهی در آن زمان در جهت صلاح دین و دنیای مردم دست به دست هم نمی‌دادند ، ما امروز به اینجا نمی‌رسیدیم و اگر مسئول و مدیری می‌خواهد سعادت دنیوی و اخوی داشته باشد باید برای سعادت ملت شریف ایران تلاش کند.

 

وزیر بهداشت با انتقاد از فضای اداری موجود میان حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: یک جای کار اشکال دارد و من مطمئنم اگر به رابطه روحانیت و دانشگاه در ابتدای انقلاب برگردیم، متوجه می‌شویم سوالاتی که امروز در ذهن فرزندان ما وجود دارد ناشی از ارتباط سردی است که میان این دو شکل گرفته است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه یکی از معجزاتی که اتفاق افتاد، وحدت حوزه و دانشگاه در ابتدای انقلاب بود گفت: این اتفاق در بهبوهه انقلاب شکل گرفت و پهلوی را که تلاش می‌کرد که روحانیت را به ارتجاع سیاه و دانشگاه را به ارتجاع سرخ متهم کند به شکست رسانید.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه مشکلات زیادی علی رغم تلاش‌ها در حوزه فرهنگی در کشور داریم خاطرنشان کرد: با توجه هزینه‌های بسیاری که در خصوص کانون‌های فرهنگی صورت می‌گیرد از نظر محتوایی دچار مشکل هستیم و اساتید به خوبی می‌توانند ببینند یک قسمت از کار با مشکل روبرو است.

 

وی به اتفاقات قبل از انقلاب در جمع روحانیت و دانشگاه اشاره کرد و افزود: ما در شهر مشهد از وجود بزرگانی مانند مقام معظم رهبری، مرحوم شریعتی، علامه شهید مطهری و شهید هاشمی نژاد در بیرون از دانشگاه بهره می‌بردیم و در دانشگاه هم اساتید مطرحی وجود داشتند که رفاقت و صمیمت میان این دو حوزه بسیار سرآمد بود.

 

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه فرزند من سوالات بیشماری در ذهنش دارد که پاسخی برای آن نمی‌یابد گفت: فکر نمی‌کنم منویات مقام معظم رهبری و تقویت اساتید، تنها موضوع جلسه هم اندیشی باشد، بلکه ما در این جلسات باید به یک توافق کلی رسیده و این را در میان مردم تکثیر دهیم.

 

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در ابتدای انقلاب با وجود حضور افرادی از منافقان و گروه‌های کمونیستی که تلاش می‌کردند خداوند را در دانشگاه انکار کنند بیان داشت: فضایی که امروز در دانشگاه‌ها وجود دارد با طرح کوچکترین مسئله‌ای به هم می‌ریزد و کسی نمی‌تواند به بیان، آنچه مخالف خواست دیگران است بپردازد.

 

وی با بیان اینکه تعاملی در خصوص طرح موضوعات مختلف در دانشگاه‌ها وجود ندارد به حضور بهشتی در مناظرات صدا و سیما اشاره کرد و افزود: متاسفانه تا مبنا درست نشود زندگی شخصی ما درست نمی‌شود؛ ما نمی‌توانیم اساتید و دانشجویانی که دچار مشکل هستند را درست کنیم.

 

وزیر بهداشت اساتید فاصله گرفته از ارزش‌ها  را نیازمند توجه افراد ارزشی دانست و گفت: برخی روسای دانشگاهی اخلاقا و شرعا مسئول هستند در خصوص جذب اساتید به استثاء کمیته جذب، نظارت خود را داشته باشند زیرا یک استاد مشکل‌دار تا پس از مرگ نیز بر گردن ما در خصوص تربیت نادرست فرزندان مردم حق می‌گذارد.

 

وی به اتفاقات شکل گرفته در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بگذارید هر کس هر حرفی که دلش می‌خواهد بزند و فضای آزاد اندیشی و بیان نظرات مختلف را ایجاد و در مقابلش از نظر خود دفاع کنید.

 

وزیر بهداشت با اشاره به وجود اساتید منافق در دانشگاه گفت:  یک استاد روان شناسی در صورتی  که اعتقاد به دین نداشته باشد نه تنها مشکلات مردم را حل نخواهد کرد بلکه مشکلات بسیار دیگری را به وجود می آورد.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: در دانشگاه افراد زیادی وجود دارند که موجه نیستند و دوستان نفاق شده‌اند، این نفاق نهفته در این اساتید ناشی از رفتار ماست که باید در رفتار خود نسبت به مخالفین اعتقاد ما، تجدیدنظر کنیم.

 

وزیر بهداشت در ادامه به وجود افرادی با ظاهر متفاوت؛ اما باطنی منافقانه در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت:  ضربه افرادی که ظاهر بسیار موجه؛ اما در باطن دچار نفاق هستند بیش از افرادی است که ظاهر و باطن آنها مشخص است.

 

وی با بیان اینکه باید شرح صدر خود را گسترش دهیم و نگاهمان را نسبت به افراد با تغییر روبه رو کنیم گفت: دینی که ما بر مبنای آن حکومت می‌کنیم در مقابل استدلال بسیار قوی است.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه نباید فضای اداری در دانشگاه‌ها حاکم بلکه فضا باید برخواسته از دل و به دور از حجاب‌های ساختگی باشد خاطرنشان کرد: این را نمی‌خواهم بگویم؛ اما ما نیز مانند ملت‌های دیگر متوهم هستیم و این توهم را از خود شروع کرده ایم به عنوان مثال وزیر بهداشت فکر می‌کند با ارائه طرح تحول سلامت برای خودش شخصی شده و از مردم طلبکار است.

 

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: این توهم همراه با خودشیفتگی باعث می‌شود که در طول تاریخ انقلاب کسانی را ببنیم که با غرور از نظام فاصله گرفته‌اند و خود را شخص خاصی حساب کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
نظری از قم
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰
خداوند امثال آقای دکتر هاشمی را زیاد و حفظ فرماید.
10
0
محمد حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۹
خدا خیرش بده آدم مسلمون باشه اینطوریه دیگه واسش این دولت و اون دولت نداره حرف حق را می زنه چون واسش خدا مهم
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار