کد خبر:۳۷۶۶۸۳
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران:

کسانی که به دنبال تطهیر فتنه‌گران هستند در خون ریخته شده مردم مقصرند

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی توران گفت: کسانی که به دنبال تطهیر فتنه‌گران هستند و امروز خیانت آنها را همانند لکه‌ای سیاه می‌بینند که با نور آفتاب سفید می شود، در خون ریخته شده مردم بی گناه در اتفاقات سال 88، مقصرند.

محمد مهدی منوچهری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» در سمنان، با اشاره به اتفاقاتی که در خصوص فتنه سال 88 افتاد، گفت: در این سال مردم در جهت لبیک به ندای رهبری با حضور و مشارکت 85 درصدی در انتخابات شرکت کردند و همه توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.


وی افزود: میر حسین‌موسوی که باهدف قدرت طلبی در انتخابات 88 شرکت کرده بود؛ قبل از اعلام نتایج خود را به صورت غیرقانونی پیروز انتخابات خواند و در ادامه بعد از اینکه نتایج آرا اعلام شد؛ تصمیم‌ ‎ هایی غیرمنطقی گرفت و اقداماتی را انجام داد که هنوز ضررهای آن اقدامات و حرکت‌ها در جامعه ما پدیدار است.


مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران دامغان تاکید کرد: در آن زمان میر حسین با اعلام بیانیه‌ها طرفداران خود را به خیابان‌ها دعوت و در ادامه شرایطی را برای ایجاد آشوب‌های داخلی ایجاد کرد و نتایج انتخابات را تقلبی خواند و اعلام کرد که اگر ما نباشیم؛ نباید این نظام باشد و دشمن از این فرصت استفاده کرد و با حمایت از گروه و فرقه سبز می‌خواست به هدف دیرینه خود برسد.


منوچهری ادامه داد: در شرایطی که از بسیاری خواص انتظار می‌رفت که در برابر چنین اتفاقی از خود اقداماتی در جهت خاموش کردن این فتنه نشان دهند، برخی یا سکوت کردند و یا با فتنه‌گران همراه شدند.


  وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در نمازجمعه 29 خرداد 88 که تذکرات لازم را در خصوص آشوب‌ها دادند، گفت: سران فتنه و برخی خواص مشخص کردند که سرباز استکبار شده بودند و به هر طریقی می‌خواستند از موضوع انتخابات برای فروپاشی این نظام استفاده کنند و به نوعی کودتا کنند.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران دامغان با اشاره به اینکه شورای نگهبانان اعلام کرده بود که اگر مدعیان تقلب در انتخابات دلایل و اسناد معتبر دارند؛ ارائه کنند تا بررسی شود، اضافه کرد: نامزدهای انتخاباتی به خوبی قانون را می‌دانستند و می‌دانستند که اقدامات آشوب‌گرانه آنها غیرقانونی است اما فتنه 88 یک شبهه انتخاباتی نبود و تقلب در انتخابات یک بهانه بود.


منوچهری با تاکید براینکه همان افرادی که بحث تقلب را مطرح کردند؛ با این حرکت خود چراغ سبزهایی به استکبار دادند و در ادامه استکبار از این افراد به عنوان یک ابزار استفاده کرد و بسیاری از افراد هم دانسته و یا ندانسته در مسیر دشمن در جهت فروپاشی این نظام حرکت کردند.


وی در ادامه در خصوص ساکت بودن برخی خواص در فتنه 88 اضافه کرد: فتنه 88 مسئله‌ای بود که ماهیت آن روشن بود و رهبر معظم انقلاب بارها در خصوص فتنه هشدارهای لازم را دادند که اگر این افراد به بیانات رهبر معظم انقلاب توجه می‌کردند؛ هرگز سکوت نمی‌کردند و مواضع آنها حرکتی به جز سکوت و در واقع حرکتی در جهت مقابل فتنه‌گران و خاموش شدن آتش فتنه بود؛ بنابراین سکوت هم نوعی خیانت بود.


مسئول تحلیل وبررسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران دامغان تاکیدکرد: برخی افراد که در زمان انقلاب مدافع انقلاب بودند؛ هم اکنون حرکت‌های آ‌نها همسو با دشمن در جهت براندازی این نظام شده بود و پا در رکاب دشمن گذاشتند.


منوچهری گفت: این مایه تأسف است که امروز بعضی افراد به دنبال تطهیر فتنه‌گران هستند و می‌خواهند خیانتی که آنها در حق این نظام جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و مردم کردند را از اذهان مردم پاک کنند و آنها را نادیده بگیرند.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی توران فتنه‌گران را همانند لکه‌ای ننگین برای این نظام یاد کرد و افزود: فتنه گران به هیچ وجه پاک نمی شوند و کسانی که به دنبال تطهیر فتنه‌گران هستند و امروز خیانت آنها را همانند لکه‌ای سیاه می‌بینند که با نور آفتاب سفید می شود، باید بدانند این افرادی که در فتنه 88 نقش داشتند همان افرادی هستند که به حضرت امام (ره) توهین کردند، آشوب‌های خیابانی به راه انداختند و باعث کشته شدن بسیاری از مردم و بسیجیان شدند


 منوچهری تاکید کرد: امروز حداکثر عفو و بخشش  برای آنها اتفاق افتاده که در زندان به سر می برند و تاکنون اعدام نشده‌اند که البته انتظار مردم برخورد قاطع و قانونی با فتنه‌گران است و بخشش بیش از این توهین به مردم و نظام است.


وی  تاکید کرد: امروز هر کس به‌دنبال از یاد بردن و پاک کردن گناه این افراد از ذهن مردم باشد خودش مجرم است و خواسته و ناخواسته در جهت اهداف استکبار در حرکت است و یقینا در خون ریخته شده مردم بی‌گناهی که در این فتنه کشته شدند؛ مقصر است.


وی اضافه کرد: قطعا هرگونه تلاش برای آزادی افرادی که اصلی‌ترین نقش را در فتنه 88 داشتند با واکنش‌های مردم روبرو می‌شود و مردم اجازه نمی‌دهند کسانی که به مقدساتشان توهین کردند به راحتی گناهان آنها بخشیده و فراموش شود.


وی در ادامه به مسئله انتصابات در وزارت علوم و دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: این جای تأسف دارد که دولتی که با شعار اعتدال به میدان آمده است هم اکنون در مراکز علمی و پژوهشی از فتنه‌گران استفاده می‌کند؛ این جای تأسف دارد که هادی غفاری که از سران فتنه بوده است در جمع دانشجویان یکی از استان‌ها در روز دانشجو مجوز سخنرانی برای او صادر می‌شود و در ادامه به سخنرانی هتاکانه بپردازد.


مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران دامغان تاکید کرد: امروز اگر چه برخی ناخودآگاه و ناخواسته در فتنه 88 نقشی داشتند و در پازل فتنه‌گران حرکت کردند؛ اما این افراد با آشوب‌هایی که انجام دادند آرامش عمومی جامعه و مردم را به هم ریختند و زمینه باعث کشته شدن افراد زیادی شدند و حداقل اقدامی که می‌توانند انجام دهند عذرخواهی از مردم و رهبری و اعلام مواضع انقلابی آنها است.


منوچهری در ادامه در پاسخ به سؤال آزادی از حصر و زندان کسانی که در فتنه 88 حضور داشتند، تصریح کرد: بنده قاضی نیستم اما به نظرم امروز بزرگ‌ترین لطفی که در حق فتنه گران شده است زندان و حصر بوده است؛ اما این مایه تأسف است که برخی افراد آزادی کروبی و موسوی برای آنها به یک دغدغه تبدیل شده است و قطعاً آزادی این افراد به دور از انصاف است و باید مطابق قانون با آنها برخورد شود.


وی افزود: مردم یقیناً خواهان مجازات سران فتنه هستند؛ چرا که در فتنه 88 به اعتقادات اصلی مردم توهین شده است و بسیاری از مردم و بسیجیان کشته شدند، حرکت فتنه گران همسویی با استکبار برای فروپاشی این نظام و کودتا بوده است.


مسئول تحلیل وبررسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران دامغان تاکیدکرد، ادامه داد: در فتنه 88 مسئله دعوای انتخاباتی نبود مسئله توهین به نظام و انقلاب بود، پاره کردن عکس حضرت امام (ره)، بی احترامی به ماه مبارك رمضان و روزه خواری و مطرح کردن شعار نه غزه نه لبنان در روز قدس، سر دادن شعار مرگ بر روسیه به جای مرگ بر آمریكا در روز 13 آبان و دیگر اتفاقاتی که توهین به نظام و ارزش‌ها و مقدسات مردم بود در سال 88 انجام شد و در ششم دی ماه سال 88 که مصادف با عاشورای حسینی بود توهین به اباعبدالله (ع) اتفاق افتاد که مردم در روز 9 دی با حضور گسترده، آگاهانه و به موقع خود در برخی از استان‌ها این اقدامات را محکوم و نشان دادند که اجازه توهین به ارزش‌های نظام، انقلاب و مکتب حسینی خود نمی‌دهند.


منوچهری بیان کرد: در فضای غبارآلودی که دشمنان داخلی و خارجی با یکدیگر همسو شده بودند و تمام توان خود را برای از بین بردن این نظام بکار گرفتند؛ مردم ایران با حضور آگاهانه و به موقع خود در روز 9 دی بیداری، ولایتمداری و بصیرت خود را نشان دادند و آتش فتنه را خاموش کردند.


منوچهری در ادامه به نامه مهدی هاشمی به آمریکا در جهت تحریم‌های اقتصادی اشاره کرد و افزود: این مهدی هاشمی بود که به آمریکا در جهت ایجاد تحریم‌های اقتصادی بر ایران نامه نوشت و خواست که آمریکا ایران را تحریم کند.


  وی با تاکید بر اینکه دولت یازدهمی که از ابتدای آغاز به کار خود تمام توان خود را در مسئله مذاکرات به کار گرفته است؛ تنها می‌خواهد نامه مهدی هاشمی را پس بگیرد و تحریم‌ها بر ایران قطع شود، اضافه کرد: چگونه است که دولت یازدهم به این نامه اشاره نمی‌کند و در تحلیل مسائل مذاکرات رفع تحریم‌ها را همانند سنگی می‌داند که عده‌ای 12 سال است آن را چاه انداخته‌اند، می‌داند و اعلام می‌کند در حال درآوردن آن سنگ هستیم.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه توران دامغان با بیان اینکه به نظر می‌رسد عده‌ای مذاکرات را به نفع خود مصادره می‌کنند، گفت: اصل و اساس ورود به این مذاکرات با مجوز رهبر معظم انقلاب بوده است و مذاکره متعلق به دولت نیست بلکه دولت عامل اجرایی آن است که ادبیات دولت ها در مذاکرات می تواند در به نتیجه رسیدن مذاکرات متفاوت و تاثیرگذار باشد.


منوچهری تاکید کرد: آنچه که باعث شده که این مذاکرات تا به امروز طول بکشد زیاده‌خواهی غرب بوده است و نتیجه رسیدن این مذاکرات در گرو این است که غرب مواضع استکباری خود را تغییر دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار