تجمع حماسی دانشجویان پیام‌نور گنبد در 9 دی
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۰۷۱

تجمع حماسی دانشجویان پیام‌نور گنبد در 9 دی

دانشجویان دانشگاه پیام‌نور گنبد 9 دی ماه با حضور در تجمع حماسی مردم این شهرستان انزجار خود را از فتنه 88 اعلام خواهند کرد.

مهسا مهرنژاد، عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی پیام‌نور گنبد در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، نهم دی‌ماه را نماد بصیرتمندی و ولایتمداری ملت آزاده ایران اسلامی خواند و گفت: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بیدی نیست که بادهای باری به هر جهت چند فتنه گر بلرزد و این را مردم بصیر ایران در نهم دیماه 88 بار دیگر به اثبات رساندند.

 

وی با بیان اینکه جامعه دانشگاهی به ویژه دانشجویان همواره آگاه بوده و سر از ناسره در تحولات نظام را با تبعیت از ولایت فقیه تشخیص می‌دهند، گفت: فتنه 88 لکه‌ ننگی است که نه بر چهره انقلاب اسلامی بلکه بر دامان نظام استکباری و خودباختگان داخلی برای همیشه نشسته و آنان را از خط ملت جدا کرده است.

 

مهرنژاد تاکید کرد: بسیج دانشجویی به عنوان یک تشکل پیشرو در پاسداشت ارزش‌های نظام و انقلاب اسلامی در تقبیح فتنه 88 و تمکین حماسه 9 دی همواره در صحنه خواهند ماند و به تبیین و روشنگری در این بابا خواهند پرداخت.

 

عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور گنبد کاووس از حضور دانشجویان بسیجی این دانشگاه در تجمع حماسی مردم شهرستان گنبد کاووس ساعت 10 صبح نهم دی ماه در مسجد قائمیه این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور گنبد در این روز ضمن حضور پرشور و اعلام انزجار از فتنه و فتنه گران اقدام به توزیع بروشور و بیانیه خواهد کرد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار