به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام حسن روحانی رییس جمهور کشورمان طی سفر استانی خود که چهارشنبه گذشته و برابر با اول ماه ربیع الاول و 3 دی ماه 1393 به خراسان جنوبی صورت گرفت، در جمع پرشور مردم بیرجند در ورزشگاه آزادی این شهر اظهار داشت: ما همه به قانون اساسی، رهبری، وحدت و انسجاممان پایبندیم از این رو مسائل جزیی این جناح و آن جناح، راست و چپ، این سمت و آن سمت، این مذهب و آن مذهب و این دین و آن دین را کنار بگذاریم زیرا افتخار همهمان این است که مسلمان و ایرانی هستیم.
رئیس جمهور گفت: یک کسی، یک گروهی و یک فردی ۳ سال پیش، ۴ سال پیش، ۵ سال پیش، ۱۰ سال پیش، ۱۵ سال پیش؛ این قدر لکههای سیاه را نگه نداریم؛ خود آفتاب لکه سیاه را سفید میکند بگذارید آفتاب تابان ایران زمین و آفتاب اسلام و آفتاب برادری و اخوت اگر لکه سیاهی بر روی پیراهن سفید اسلام و ایران است آن را بزداید و مرتب به آن لکه سیاه اشاره نکنیم بلکه به سفیدی دل پاک این ملت افتخار کنیم. (متن کامل سخنرانی)
شاید برخلاف ادعای برخی افراد که عقیده دارند جرمی اتفاق نیفتاده اشتباه است اما در سال ۸۸ و پس از برگزار شدن انتخابات پرشور ریاست جمهوری، افرادی با استفاده از ناآگاهی برخی، موجبات چالشهایی در جامعه شده و خساراتی به کشور در بعد داخلی و خارجی زدند.
میرحسین موسوی و مهدی کروبی با عدم پذیرش نتیجه انتخابات تنشها، ناآرامیهایی را در سطح کشور بوجود آوردند که موجبات فضاسازی و ایجاد خسارت را برای دشمن در داخل فراهم ساخت.
خساراتی که علاوه بر شدت بخشیدن به تحریمهای ناعادلانه غرب موجبات سوء استفاده افراد سود جویی مانند شیرین عبادیها و نوری زادها و سایتهای اپوزسیون مانند روزآنلاین و جرس و کلمه را در پی داشت و البته بیبی سی و صدای آمریکا و خبرگزاریهای رژیم صهیونیستی است هم بهرههای زیادی از آن بردند.
چه کسی فراموش کرده است که پس از پایان رای گیری و اعلام نتایج انتخابات، موسوی با اعلام «تقلب» در انتخابات از طرفداران خود خواست تا به نشانه اعتراض در خیابانها حضور پیدا کنند؟
چه کسی فراموش کرد که مهدی کروبی هم پس از آن متعاقبا از طرفداران خود خواست تا در حمایت از ادعای موسوی، در خیابانها حضور پیدا کرده و به اعتراض بپردازند؟
چه کسی حوادث عاشورای ۸۸ را فراموش میکند؟
این حرکتهای زننده هنجار شکنانه تا جایی پیش رفت که شاهد سر دادن شعارهای ضدانقلابی و به آتش کشیده شدن ایستگاههای صلواتی و پرچم امام حسین (ع) و اهانت کردن به ساحت مقدس سید الشهدا (ع) در عاشورای ۸۸ بودیم.
در حالیکه پس از آن میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود با تأیید عملکرد هتاکان، حضور این هتاکان به دعوت بیبیسی، سی ان ان، صدای آمریکا و رسانههای معاند جمهوری اسلامی را خودجوش خواند و این هتاکان را خداجو نامید.
کدامین آفتاب قادر به برطرف کردن لکهای است که حرمت شکنان عاشورای حسینی را خدا جو نامید؟
چه کسی فراموش میکند برخی بقایای فرقه موسوی با شعارهای «مرگ بر دیکتاتور» و «یا حسین میرحسین» در حالی که دستهای خود را بالای سر گرفته و به هم میزدند، تکرار میکردند.
چه کسی فراموش میکند این افراد که به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگیری با نیروهای انتظامی و متفرق شدن، به خیابانهای فرعی هجوم آورده و با تخریب اموال عمومی بهویژه شکستن شیشهها قصد داشتند، به زور وارد منازل مردم شوند که در برخی موارد بهدنبال مقاومت صاحبان منازل، اغتشاشگران آنان را مضروب و به منازل نیز خساراتی وارد کردند.
هرچند که فتنه 88 از آشوب و فتنه 18 تیر 78 سرچشمه گرفت اما موضوع فتنه و اغتشاشات سال ۸۸ فقط معطوف به این سال نشد و دامنه تاثیرات آن پس از ۵ سال هنوز جامعه ایران را در بر دارد.
در این بین گروهی هم با استفاده از این روزهای سیاه برای خود سفره پهن کردند و با شدت گرفتن تخریبها علیه نظام در عرصه بین الملل به حیف و میل نفت و گاز و سرمایههای این کشور پرداختند. پولهای ایران در بانکهای خارجی بلوکه شد و هزینههای سنگینی برای دور زدن تحریمها پرداخت شده است.
گروهی افراد با استفاده از اطلاعاتی غلط جامعهای را به آشوب کشاندند و خوراک تبلیغاتی برای رسانههای غربی ایجاد کردند و وضعیت کشور را به حالت بحرانی کشاندند.
گروهی که با استفاده از اطلاعاتی غلط در رابطه با تقلب در انتخابات سال ۸۸ موجبات فشارهای امروز به اقتصاد کشور را فراهم ساختند و مردم ما نتایج آن را باید بعد از ۵ سال و با گرانیهای امروز تجربه کنند.
شاید که آفتاب قابلیت زدودن لکه را داشته باشد اما آیا هر لکهای به راحتی با تابش آفتاب از میان خواهد رفت و این گروهی که امروز برخی افراد خواستار محو اشتباهاتشان هستند همانهایی هستند که بازتاب عملکردشان هنوز که هنوز متوجه این مردم است.
و اکنون پس از گذشت بیش از ۵ سال از فتنه ۸۸، در آستانه بزرگداشت حماسه ۹ دی ماه، چه کسی و کسانی و البته چگونه این ظلمها را فراموش کنند و این لکههای سیاه را چگونه سفید کنند؟
باید در همین جا گفت توبه یکی از امتیازاتی است که خداوند متعال به بندگاناش توفیق آن را میدهد. هر انسانی گناه میکند و معصوم نیست و شیطان و نفس اماره دو دشمنی هستند که انسان را آنی به خود نمیگذارند و به انحراف میکشانند و به گناه وادار میکنند. روح قوی و نیروی کامل میخواهد که انسان گناه نکرده و از آن خودداری کند و اگر گناهی از سوی او رخ داد سریعا توبه کند و این مساله بسیار مهم اسلامی و شرعی است.
هرچند که غاطبه عمومی مردم بر این باورند که سران فتنه گناه بزرگی کردند و چنانچه آن موقع جلوی آن مسائل فتنه گرفته نمیشد و تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری جلوی قضیه را نگرفته بود معلوم نبود کشور به کجا منتهی میشد و ممکن بود دو دستگی و اختلاف و جنگ و نزاع و حتی اسلحه به دست افرادی داده شود و دشمنان بیرونی هم که آماده حمایت از طرفداران خودشان بودند و جنگ داخلی اتفاق میافتاد.
اما بساط فتنه ۸۸ با تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری برچیده شد هرچند که گناه فتنه گناه بزرگی بود اما حداقل اقدام ممکن این بود که میتوانستند عذر خواهی کنند و میتوانستند اظهار پشیمانی کنند درحالیکه اینها حتی اظهار ندامت و پشیمانی نکردند و هنوز هم بر موضع خود هستند لذا باز هم باید پرسید آفتاب کدامین لکه سیاه را سفید کند در حالیکه خود آن لکه سیاه از عملکردی که موجب سیاه شدنش شده است، ابراز ندامت هم نمیکند؟
الان حادثه عاشورای 88 هم سفید می شد
وای به دورانی که منافع دوستان بر حق ائمه ترجیح داده شود آقا ، صاحب الزمان عج بیا که دلمان گرفته است که به اسم دین ، دین را خراب می کنند
برای تعجیل در حرکت شیعیان به سمت حضرت ولی عصر عج صلوات
بابا بیخیال اینقدر رییس جمهور رو جدی نگیرین
آفتاب نجاست را پاك ميكند اما عين نجاست را نه . . .
آفتاب نجاست را پاك ميكند ولي كثافات را نه . . .