اختصاص 15 قلاده سگ موادياب و خودروي ويژه حمل سگ به نيروي انتظامي
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۲۰۲

اختصاص 15 قلاده سگ موادياب و خودروي ويژه حمل سگ به نيروي انتظامي

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر از اختصاص 15 قلاده سگ موادياب و 9 دستگاه خودروي تويوتا ويژه حمل سگ به نيروي انتظامي خبر داد.
اختصاص 15 قلاده سگ موادياب و خودروي ويژه حمل سگ  به نيروي انتظامي

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عليرضا جزيني با اعلام اين خبر گفت: با توجه به میزان کشفیات و تعداد عملیات‌های انجام شده توسط واحدهای سگ ‏موادیاب در نه ماهه سال‌جاري در كشور كه حدود 29 تن بوده است و اهميت حضور سگ موادياب در حوزه مقابله با مواد مخدر، دبيرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر 15 قلاده سگ موادياب و 9 دستگاه خودروي تويوتا ويژه حمل سگ به نيروي انتظامي واگذار كرد.

 

وي با بيان اينكه این سگ‌ها داراي شامه بسیار قوی در تشخیص و تفکیک بوهای مختلف هستند و همچنین از توان بالايي در آموزش‌پذیری و انجام واکنش مناسب در زمان ردیابی بوهای متنوع برخوردارند، افزود: در درجه اول می‌بایستی با ایجاد یک رابطه قوی و هوشمندانه با سگ به وی آموخت که چه نوع بویی مد نظر کشف است و در ادامه از سگ انتظار در جهت كشف مواد را داشت.

 

جزيني ادامه داد: با کمک گرفتن از نظریه شرطی‌سازی می توان به سگ آموخت که شئ یا فردی که بوی مد نظر ما را دارد کشف كند و جایزه بگيرد، این جایزه هم انواع مختلفی از قبیل غذا، اسباب بازی و... را شامل می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار