کد خبر:۳۷۷۴۹۰
در مراسم تجلیل از دانش‌آموختگان صورت گرفت؛

تقدیر از 192 دانش آموخته دانشگاه فردوسی مشهد

192 دانش آموخته برتر در 64 رشته دانشگاه فردوسی مشهد شب گذشته با حضور مسئولان این دانشگاه تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هاشمی، معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد شب گذشته در مراسم تجلیل از دانش آموختگان و اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی که در دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار شد، گفت: در روایتی آمده که صدقه جاریه، علم نافعه و فرزند صالح سه مسئله‌ای هستند که پس از مرگ برای انسان باقی می‌ماند.

 

وی ضمن اشاره به این‌که صدقه جاریه، فرزند معنوی نیکوکارانی است که خیرین در بنیاد دانشگاهی از خودشان برجا گذاشته‌اند، افزود: در حال حاضر نیکوکاران به کمک و یاری کسانی آمدند که علم خود را وقف کشور و خدمت به کشور خود کرده‌اند.

 

هاشمی در ادامه ضمن اشاره به این موضوع که بنیاد دانشگاهی فردوسی هر ساله از دانشجویان برتر در رشته‌های مختلف تقدیر می‌کند، گفت: امسال طبق روال گذشته در مجموع از 192 نفر برتر در 64 رشته دانشگاهی تقدیر می شود.

 

لازم به ذکر است، خیرین بنیاد دانشگاهی فردوسی چندین خوابگاه و مجتمع رفاهی، فرهنگی را ساخته و در اختیار دانشجویان و دانشگاهیان قرار داده است، همچنین این بنیاد شرایط تحصیل را برای دانشجویان بی بضاعت فراهم آورده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حمیدرضا گلی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۷
از اون 192 نفر جند نفر نبودند؟چند نفر رو دعوت نکردند؟؟؟؟؟؟؟انصاف دارید اینو بذارین.ا
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار