به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسین صفارهرندی در همایش پاسداشت حماسه 9 دی که صبح امروز در سالن بصیرت لانه جاسوسی سابق برگزار شد، اظهار داشت: در ادبیات نظامی اصطلاحاتی داریم تحت عنوان عملیات تاخیری و تاکتیکی که وقتی دشمن مهاجم به قصد تصرف منطقه حیاتی از یک کشوری در شرایط غافلگیری عمل می کند چاره ای جز این ندارد که امکانات خود را برای دفاع جانانه از بخش حیاتی تجهیز کند.
وی ادامه داد: در مسیر نیروی راه مهاجم عقب نشینی می کند و در پشت خاکریزهای دفاعی قرار می گیرد تا دسترسی دشمن با تاخیر همراه باشد.
صفارهرندی با تاکید بر اینکه آنچه در ماه ها و روزهای فتنه سال 88 رخ داد نوعی عملیات تاخیری بود، اضافه کرد: این عملیات تاخیری از جانب کسانی بود که دلبستگی های به جریان سلطه جهانی داشتند و این عملیات برای جلوگیری از یک آسیب بزرگ بود که توسط استکبار جهانی صورت گرفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: جلوه های از اتفاق بزرگ که بعدها تحت عنوان بیداری اسلامی دیدیم و کشورهای که اقمار آمریکا، حیات خلوت سیاسی غرب و پایگاه های قابل اطمینانی برای جریان استکبار بودند یکی پس از دیگری دستخوش تلاطم شدند و به سقوط چند حکومت منتهی شد و برخی دیگر نیز در آستانه سقوط قرار گرفتند.
وزیر ارشاد دولت نهم یادآور شد: آنچه امروز می بینیم واقعیت پنهان در فتنه بود که شاید امروز قابل ارزیابی دقیق تر باشد.
وی با بیان این مطلب که امروز آمریکایی ها شاهد از دست دادن حوزه های تحت پوشش خود هستند، اضافه کرد: کابوس چهار، پنج ساله پیش، امروز به واقعیت محقق شده تبدیل گشت و کسانی که به درک این موضوع رسیدند آمریکا حوزه نفوذ خود را از دست می دهد بلوای خیابانی ایجاد کردند و هرگز نمی توان برچسب خیانت بزرگ را از پیشانی آنها پاک کرد.
صفارهرندی به صحبت های مقام معظم رهبری در نمازجمعه اشاره کرد و با تاکید بر اینکه معظم له در آن نمازجمعه احقاق حق را از راه قانونی مسیر توصیه کردند به بخش دیگری از بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان تاکید کردند که این مانور خیابانی دیگر نه شرعی است و نه قانونی، لذا پس از آن 90 درصد کسانی که به خیابان آمدند و مانور می دادند در اجتماعات حضور پیدا نکردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: جماعتی که تا روز عاشورا دست به برخی اقدامات زدند نیروهای مواضع ارزش های آمریکایی بودند و در حال جلوگیری از تحقق عملیات تاخیری مقابل بیداری اسلامی شدند و سدی در مقابل آن قرار گرفتند.
وی به تعبیر وبلاگ نویس جوانی در آن زمان اشاره کرد و گفت: این وبلاگ نویس نوشته بود «آنچه که این روزها در خیابان های تهران می گذرد جدال میان دو جریان بر سر مدیریت آینده جهان است» لذا امروز اگر حوزه های تعریف شده آمریکا در منطقه از دسترس خارج شده ابتدایی راه است.
صفارهرندی تاکید کرد ما باید در سالگرد 9 دی مشعل بحث تقلب را برای کسانی که فکر می کنند دعوای آن روز سر تقلب بود را گرم نگه داریم.
وی اضافه کرد: خود کسانی که علم تقلب را بلند کردند و متهم فتنه بودند در جلسات داخلی و در خلوت خود از فتنه برائت جستند که از برخی پذیرفته شد و برخی دیگر پذیرفته نشد اما به هر حال در نشست های داخلی آن را تقبیح کردند.
وزیر بهداشت دولت نهم یادآور شد: بزرگان جریان اصلاحات اعتراف کردند امکان نداشت تقلب شود چرا که موضوع تقلب بحث انحرافی بود و اصل جدال بر سر مدیریت آینده جهان بود.
صفارهرندی با بیان این مطلب که 9 دی از جنس پیکنیک خیابانی نبود، اضافه کرد: 9 دی جمعیت فشرده ای بود که به صورت مصمم آمده بودند تا به فتنه خاتمه دهند و در طول تاریخ انقلاب به لحاظ هدفدار بودن و حجم جمعیت چنین حماسه ای بی بدیل و تنها شباهتش به عاشورای سال 57 بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطرنشان کرد: 9 دی ماندنی است، 9 دی همانند 23 تیر 78، 22 بهمن و غیره در تاریخ ملت ماندگار شد و درس آموزی برای آیندگان می ماند.