به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از فعالان سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با انتشار بیانیهای ضمن گرامیداشت یوم الله نهم دی، بر لزوم پایبندی آحاد جامعه به فرامین مقام معظم رهبری و تلاش در راستای بصیرت افزایی در جامعه تأکید کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«دهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در حالی با مشارکت بسیار بالای ۸۵ درصدی شکل گرفت که اقتدار روز افزون نظام اسلامی تمام دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب را بر آن داشت تا با تحریک مزدوران داخلی خود و با راه اندازی انقلاب مخملین راه را برای سقوط نظام اسلامی فراهم آورند.
شوربختانه عدم پایبندی برخی کاندیداهای شکست خورده انتخابات به قانون و دعوت به شورشهای خیابانی که بنا به اعتراف یکی از کاندیداها از قبل از انتخابات با هدفی خاص شروع شده بود، ضمن آنکه ضربات مهلک اقتصادی و سیاسی به وجهه بین المللی کشور عزیزمان وارد آورد، سبب کشته و مجروح شدن جمعی از هموطنان گردید تا تمرد مدعیان دروغین جمهوریت از رأی مردم که اتفاقا مسبوق به سابقه نیز بود، بار دیگر شعارهای توخالی این جماعت را به مردم ایران یادآوری کرد.
هشت ماه خویشتنداری ملت مسلمان در مقابل توهین به رأی ۴۰ میلیونی انتخابات که با حمایت بیسابقه بیگانگان از اتحادیه اروپا تا کنگره و کابینه آمریکا و اسرائیل نیز همراه شده بود، منجر به جریتر شدن منافقان شد تا بدانجا که ضمن حرمت شکنی در عاشورای حسینی و حمله به عزاداران و به آتش کشیدن مساحد، بساط رقص و پایکوبی و زیر سوال بردن رکن رکین نظام اسلامی یعنی ولایت فقیه را نیز پهن کردند.
ملت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی با خروش انقلابی خود در نهم دی ماه ۱۳۸۸ ضمن برچیدن بساط آشوب و فتنهگری ۸ ماهه، درس عبرتی به فتنه گران داخلی و حامیان خارجی آنها داد تا بدانند در صورت کوچکترین اشاره رهبرشان، همه در دفاع از حریم مکتب و ولایت فقیه به میدان خواهند آمد و با مشتهای پولادین خود، دهان یاوه گویان را خرد خواهند کرد.
اعضای سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن گرامیداشت پنجمین سالگرد این واقعه عظیم و تاریخی در یوم الله نهم دی ماه، مواضع خود را اعلام میکنند:
اول اینکه گروهی دانسته و خائنانه و یا نادانسته و جاهلانه در صدد بیگناه نمایی فتنه گران و سران فتنه هستند، نشان از دستهای پشت پردهای دارد که میلرزد اما تلاش دارد تا فتنه ۸۸ و خیانتی که به رأی ملت شد را از اذهان ملت پاک نماید. برخی صاحبان تریبونها و مناصب سیاسی باید بدانند، فتنه فراموش شدنی نیست و گناه بزرگ زیر سوال بردن اصلا انتخابات با سلام و صلوات قابل بخشیدن نیست.
دوم اینکه مسأله حصر سران فتنه رأفت و عطوفت نظام اسلامی است که به منظور حفظ جان آنها و همچنین پیشگیری از ادامه فتنه انگیزی آنان صورت گرفته است. اگرچه در شرایط کنونی حصر بهترین راه موجود است، لیکن از قوه قضائیه و سایر نهادهای مسئول درخواست میشود تا به محض فراهم آمدن شرایط، نسبت به محاکمه سران فتنه و ستاندان داد نظام، به دلیل محاربه با نظام اسلامی، ستاندان داد ملت به دلیل سلب آسایش روانی و امنیت اجتماعی و ستاندان داد خانوادههای کشته شدگان ۸۸ به دلیل فراهم آوردن زمینه قتل دهها نفر توسط منافقان در اغتشاشات، از آنان اقدام کند.
سوم اینکه دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی و در رأس آن آمریکای جنایتکار پس از ناامیدی از جنگ ۸ ساله نظامی و فتنههای ۷۸ و ۸۸، امروز تلاش دارند تا با لباس دیپلماتیک و در قالب مذاکره نظام اسلامی را از پای در آورده و وادار به تسلیم کنند.
توصیه ما به مسئولان دولت و سیاست خارجی آن است که ضمن پایبندی مصرانه به حقوق مسلم ملت و ایستادگی در برابر هرگونه زیاده خواهی غرب، فراموش نکنند که همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند، هرگاه ما یک قدم عقب نشستیم، دشمن ۱۰ قدم به پیش آمده است.
به دولت نیز توصیه میشود با تلاش بیشتر در راه اقتصاد مقاومتی و تقویت ساخت درونی نظام، مشکلات اقتصادی را نه از راه مذاکره، بلکه با تکیه بر توان داخلی کشور حل و فصل کند.
انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ ضمن سیه روی کردن دروغگویانی که مدعی تقلب در انتخابات ۸۸ بودند، نشان داد که نظام اسلامی رأی مردم را حقالناس دانسته و تک تک آرای مردم در انتخابات و مورد تأیید همگان است.
دولت و رئیس جمهور برآمده از رأی مردم حتی با اختلاف یک رأی، نماینده همه اقشار جامعه بوده و بر همگان واجب است تا با کمک به دولت، راه را برای بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور فراهم آورند. لذا حامیان دولت میبایست ضمن حمایت از دولت، به توجیه خطاهای آن بر نیایند و منتقدان دولت نیز ضمن بیان منصفانه مواضع و انتقادات خود، راه سنگ اندازی در پیش نگیرند.
پنجم آنکه شرایط بین المللی و منطقهای به گونهای بسیار حساس در حال رقم زدن دنیای جدیدی است که میتواند برای آینده جهان اسلام و کشور ما نیز مهم و سرنوشت ساز باشد.
در چنین شرایطی بر همگان واجب است تا ضمن حفظ انسجام داخلی، از تنش سیاسیهای بیهوده که جز اتلاف انرژی نظام سودی نخواهد داشت دوری کرده و فضا را برای صدور انقلاب فراهم آورند.
تمام گروههای فرهنگی و سیاسی و دانشجویی، نهادهای مؤثر در روابط بین الملل میبایست در این عرصه فعال شده و دولت نیز توجه بیشتری را به حوادث منطقه داشته باشد و از تمرکز صرف بر مذاکرات هستهای و فراموش کردن مسائل منطقهای بر حذر باشد.
ششم اینکه حضور برخی فعالان فتنه ۸۸ در مناصب دولتی، نقض روح اعتدال گرای دولت است. کما اینکه سوابق عملکرد این عده که حتی برخی از آنان سوابق محکومیت نیز دارند نشان میدهد که نه تنها اعتقادی به گفتمان اعتدال ندارند، بلکه در صورت امکان افراطیترین حرکات را آنهم در راستای خلاف منافع نظام و در راستای براندازی و ضربه زدن به جمهوری اسلامی و رأی مردم به نمایش خواهند گذاشت.
لذا به مسئولان دولتی توصیه میشود تا ضمن عدم بکارگیری فتنه گرانی که عملکرد ناصوابشان در فتنه ۸۸ در راستای تخریب نظام بوده، حتی با برائت ظاهری بر حذر باشند چرا که این برائت تنها به منظور کسب مقام و منصب بوده و در صورت قرار گرفتن در مناصب حساس دولتی، بیشک در صورت بروز شرایط فتنه مجدد، از هیچ تلاشی برای تکرار حملات براندازانه به جمهوری اسلامی و استفاده از مسئولیت خود در این راستا ابایی نخواهند داشت. بر نمایندگان محترم مجلس نیز فرض است که با پایش حوزههای انتخابیه خود و روشنگری در میان مردم، فعالیتهای فتنه گران ۸۸ را رصد کرده و راه را بر نفوذ این خائنان به مناصب دولتی و احتمالا تحرک برای حضور در مناصبی همچون نمایندگی مجلس ببندند.
هفتم آنکه در پایان مجددا تأکید میکنیم که همیشه و در همه حال همچون گذشته تنها رهگشای امور کشور را منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنهای دانسته و آحاد جامعه اعم از مردم، مسئولان قوا و ارکان مختلف نظام را به وحدت حول محور ولایت دعوت کرده و خود نیز با اتکال به خداوند متعال بر این راه نورانی اعلام استواری میکنیم.
جمعی از فعالان سالهای ۷۳ تا ۸۹ اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان»