کد خبر:۳۷۷۹۶۷
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی: 

مگر می‌توان توهین به امام حسین (ع) در عاشورا را فراموش کرد/ سران فتنه به جای گستاخی و زبان درازی در مقابل رافت نظام توبه کنند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی تاکید کرد: اگر مراد از رفتار حُرگونه، بخشش و نادیده گرفتن اشتباهات است، ابتدا باید مانند حُر پشیمان شد، توبه و جبران کرد نه اینکه طلبکارانه و بدون هیچ عذری در مقابل رأفت نظام، گستاخی و زبان درازی کرد و انتظار عفو داشت. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی و قرارگاه شهید کاوه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی به مناسبت سالگرد حماسه عاشورایی ۹ دی بیانیه‌ای را صادر کردند.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است؛

رهبر معظم انقلاب: چرا برای کشـور هزینه درست کردید؟ اگر خدای متعال به این ملت کمک نمی‌کرد، گروه‌های مردم به جان هم می‌افتادند، می‌دانید چه اتفاقی می‌افتاد؟ می‌بینید امروز در کشورهای منطقه، آنجاهائی که گروه‌های مردم مقابل هم قرار می‌گیرند، چه اتفاقی دارد می‌افتد؟ کشور را لبِ یک چنین پرتگاهی بردند؛ خداوند نگذاشت، ملت هم بصیرت به‌ خرج دادند. در قضـایـای سـال ۸۸، این مسـئلهٔ اصلی است؛ این را چرا فراموش می‌کنید؟ ۶/۵/۹۲

در ایامی به سر می‌بریم که مرور خاطرات آن در ۵ سال گذشته یادآور تلخی‌ها و شیرینی‌های بسیاری بوده است. در آستانه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، فضای جامعه با شرور و نشاطی وصف نشدنی مژدهٔ خلق حماسه‌ای دیگر را به ملت بزرگ ایران و رهبری انقلاب نوید می‌داد. حماسه‌ای که می‌توانست گامی بلند در جهت حرکت عظیم ملت در عرصهٔ بین المللی و کسب آبروی دیگری برای نظام اسلامی در تحقق مردم سالاری دینی باشد. اما صد حیف که شیرینی این پیروزی به سرعت تبدیل به تلخ کامی گشت. در واقع بوی فتنه به مشام اهل بصیرت رسیده بود. فتنه‌ای که هر چه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شدیم برای اهل یقین ملموس‌تر می‌شد. و شد آنچه نباید می‌شد.

در تحلیل وقایع سال ۸۸ که به تعبیر زیبایی، ۸ ماه جنگ نرم دشمن در برابر نظام اسلامی بود، باید گفت چهار گروه نقش داشتند.

گروه اول بازیگردانانی هستند که از سال‌ها پیش بلکه دهه‌ها قبل برنامه ریزی کرده و خود را مجهز به انواع سلاح‌های نرم از قلم و انواع رسانه گرفته تا اینترنت و شبکه‌های اجتماعی کرده بودند و با هدایت این صحنه نبرد علیه جمهوری اسلامی قصد براندازی و سقوط نظامی مردمی و اسلامی را در سر می‌پروراندند. شاید بتوان مصداق بارز این گروه را دشمنان دیرینهٔ انقلاب و امام دانست. آمریکا، انگلیس و اسرائیلی که بنیانگذار این نظام فرمود اگر روزی دشمن از شما تعریف نمود در خودتان شک کنید.

گروه دوم بازیگران داخلی و عناصر مزدور خارجی هستند که در پیاده سازی سیاست‌های گروه اول پرچمدار اجرای آن برنامه‌ها شدند. اینان قطعاً دانسته وارد عرصهٔ فتنه ۸۸ شده و با علم به هدف، شریک در توطئهٔ شوم دشمنان قسم خورده این انقلاب بوده و هستند.

اما گروه سوم بازی خوردگانی هستند که در این طراحی خطرناک مغلوب هوای نفس شده و فریب بی‌بصیرتی خود را خوردند. شاید مخاطب بصیرت رهبری همین گروه باشند که به سادگی در زمین بازی دشمن توپ را به دروازهٔ خودی زدند. افرادی که امروز تعدادی از آن‌ها سران فتنه نام گرفته و به گفتهٔ رهبری انقلاب «برای مردم اسباب زحمت درست کردند، برای خودشان هم اسباب بدبختی و سرشکستگی در زمین و در ملأ اعلی شدند».

گروه چهارم اما عده‌ای از مردم بودند که در اثر القای شبههٔ مسموم تقلب، در ذهنشان این تصور شکل گرفت که شاید اتفاقی افتاده است. اما با عنایت الهی و رو شدن دست فتنه گران تعداد بسیاری از این مردم با بصیرتی که داشتند، راه را پیدا کرده و مرز خود را با تنها گذاشتن فتنه گران از آن‌ها مشخص نمودند. این عده از مردم به همراه ملت ایران در روز نهم دی ماه ۸۸ نشان دادند که خط ولایت، مرکز جاذبهٔ حسینی است و عاشورا زمان پیمان با مولا. هرکس حرمت عاشورا را بشکند، دیگر نباید انتظار صبر از ملتی را داشته باشد که همه چیزش را فدای حسین (ع) می‌کند.

به واقع روز نهم دی که در مقابل چشم جهانیان اتفاق افتاد و عده‌ای نادان داخلی روی خود را برگرداندند تا عزاداری سیاسی مردم ایران در سوگ مولایشان را نبینند، مصداق رودخانه‌ای خروشان است که اصحاب قلیل فتنه توان ایستادن در مقابل آن را ندارند.

حال که امروز به مناسبت آن اتفاق بزرگ (۹ دی ۱۳۸۸) همه از فتنه و خاموش شدن آن صحبت می‌کنند، عده‌ای درصدد برافروختن آتشی دیگر هستند. این یک حدس نیست بلکه شواهد و قرائن و البته ذات دشمنان در دشمنی کردن با انقلاب و ساکت نماندن آن‌ها، نشان از در راه بودن آزمایشاتی به مراتب سخت‌تر مخصوصاً برای خواص جامعه دارد. امروز خوابیدن در عرصه فکر و عمل موجب پیشروی بیشتر دشمن و امیدواری او می‌شود.

متأسفانه شاهدیم که عده‌ای از مسئولین در دولت جدید به بهانه‌های واهی، بصورت مستقیم و غیر مستقیم و با کنایه، سخن از فراموشی فتنه می‌زنند. مگر می‌توان توهین به امام خوبان در عاشورا را فراموش نمود؟ مگر از یاد بردن اهانت به ستون خیمه انقلاب یعنی ولایت فقیه و خداجو خواندن این اراذل توسط سران فتنه و البته ساکت ماندن تعداد دیگری از آقایان امکان دارد؟ چگونه می‌توان ادعای مسلمانی داشت و بر علیه حکومت اسلامی بغی کرد و شورید و حال تقاضای رفع حصر نمود؟ اگر مراد از رفتار حُرگونه، بخشش و نادیده گرفتن اشتباهات است، ابتدا باید مانند حُر پشیمان شد، توبه و جبران کرد نه اینکه طلبکارانه و بدون هیچ عذری در مقابل رأفت نظام، گستاخی و زبان درازی نمود و انتظار عفو داشت.

در این زمینه تیغ تند انتقاد ما متوجه آن دسته از مسئولین دولتی، بخصوص نمایندگان دولت در مناصب مختلف استانی است که بخواهند به بهانهٔ گسترش فضای سیاسی و فراموشی کدورت‌ها، خواسته یا ناخواسته حرکاتی مانند پایین کشیدن بنرهایی با موضوع سخنان رهبری درباره فتنه را انجام دهند.

بسیج دانشجویی ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام و رهبری و یاد و خاطره شهدا، با هشدار به سردمداران این قضایا که می‌خواهند فتنهٔ سال ۸۸ را به دعوای انتخاباتی تقلیل داده و بعد هم آن را در اذهان لوس کنند تا کم کم به فراموشی سپرده شود، اعلام می‌دارد که تسلیم این نقشه شوم نشده و با قدرت متصل به خط ولایت در مقابل این جریان خواهد ایستاد.

اگر خدا را یاری کنید او نیز یاری گر و تثبیت کننده قدم‌های شما (در راه حق) خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار