آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۹۹۸
کوچک زاده در دانشگاه تربیت مدرس:

سران فتنه باید مجازات شوند/ انتخابات 84 اولین عصیان بزرگ بر علیه انحراف عدالت در جمهوری اسلامی بود

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: کافران باید مجازات شوند، بنابراین سران فتنه به دلیل خیانت به کشور مورد مجازات قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» مهدی کوچک‌زاده در بزرگداشت نه دی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار داشت: برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران مردم را با پول برای انتخابات دعوت کردند.


وی افزود: کروبی شعار انتخاباتی خودش را شبیه اوباما با عنوان Chenje انتخاب کرده بود.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در اسلام مرزهای جغرافیایی وجود ندارد و نمی‌توان گفت اول ایران و سپس لبنان.


کوچک‌زاده ابراز داشت: اگر به صحیفه امام مراجعه کنیم با اصطلاحاتی همچون اسلام سرمایه داری، اسلام فرصت طلبان، اسلام امریکایی، اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام راحت طلبی مواجه خواهید شد. وی ادامه داد: امام راحل در فرمایشی می‌گویند امروز جنگ حق و باطل جنگ فقر و غنا، جنگ استضعفا و استکبار شروع شده است.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ابراز داشت: پس از رحلت امام خمینی (ره) رهبر معظم انقلاب بار‌ها به مسئولان اجرایی کشور که جهت گیری دیگری پیش می‌گیرند در خصوص ساده زیستی تأکیداتی داشتند.


کوچک‌زاده ادامه داد: رفسنجانی در دوره سازندگی در خطبه نماز جمعه گفت: جلنبر‌ها را کنار بگذارید و این سخنرانی رفسنجانی تبلیغی بود که قبح کار خودشان را بریزد.


وی ادامه داد: نباید به نام سازندگی عدالت اجتماعی را زیر سوال می‌بردند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: ۲۳ مرداد سال ۷۰ رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان کشور فرمودند مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند و اگر دنبال تجملات خودمان رفتیم مگر اعتماد مردم باقی می‌ماند؟ مگر مردم نمی‌دانم چطور زندگی می‌کنید.


کوچک‌زاده تأکید کرد: انتخابات سال ۸۴ اولین عصیان بزرگ و اجتماعی بر علیه انحراف عدالت در جمهوری اسلامی بود.


وی ابراز داشت: من عاشق چشم و ابروی هیچ کدام از کاندیدا‌ها نبودم و قطعا ریشه جریاناتی که این انقلاب را منحرف کنند از جا می‌کنیم.


وی تصریح کرد: اگر بخواهم در مورد حصر سران فتنه بگویم و همچنین درباره کاندیداهای انتخاباتی نظرم بر این است که همه این‌ها در یک چیز مشترک‌اند میرحسین می‌گوید من نخست وزیر امام راحل بودم که دروغ می‌گوید چرا که تنها با بازرگان نخست وزیر امام خمینی بود و وی می‌خواهد با بستن خودش به امام راحل رای بگیرد.


کوچک‌زاده افزود: کروبی می‌گوید احکام جداگانه‌ای از امام دارم و احمدی‌نژاد می‌گوید سرباز امام هستم و همه این‌ها در منتصب کردن خودشان به امام خمینی مشترک هستند.


وی ادامه داد: دولت بازرگان دولتی بود که امام راحل می‌گفت از اول هم با نخست وزیری بازرگان مخالف بودم.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: وقتی میرحسین خود را منتصب با امام خمینی می‌داند باید مورد بررسی قرار بگیرد و اینکه چرا وی خودش را منتصب به امام می‌کند و برخلاف حرف‌های ایشان عمل می‌کنند.


وی با تأکید بر اینکه قیام بر ضد خدا کفر است گفت: کافران باید مجازات شوند و ما از خدایمان است که سران فتنه مورد مجازات قرار گیرند.


کوچک‌زاده خاطرنشان کرد:‌‌ همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر سیاستمداران و پیشکسوتان کسانی را برای انتخابات به خیابان‌ها بکشند خیانت است و خیانتکاران باید مجازات شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار