کد خبر:۳۷۸۱۴۵

اقدامات سازمان‌هاي مردم‌نهاد عرصه كنترل و كاهش مواد مخدر و روان‌‌گردان‌ها مستند سازي مي‌شوند

مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر از مستندسازي اقدامات سازمان‌هاي مردم‌نهاد فعال در عرصه كنترل و كاهش مواد مخدر و روان‌‌گردان‌ها خبر داد.
اقدامات سازمان‌هاي مردم‌نهاد عرصه كنترل و كاهش مواد مخدر و روان‌‌گردان‌ها مستند سازي مي‌شوند

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حسن موسوي‌چلك گفت: يكي از نيازمندي‌ها در حوزه اجتماعي، مستند كردن فعاليت‌هايي است كه انجام مي‌شود. شايد بشود گفت: مستندسازي يكي از مشكلاتي كه در كشور ما انجام نمي‌شود يا اگر انجام شود آنقدر ضعيف است كه فراگير نيست.

 

وي افزود: با مستندسازي مي‌توان با نقاط ضعف و قوت برنامه‌ها و فعاليت‌ها آشنا شد، فرآيند كار را اصلاح و نيازهاي جدي را احصا كرد و پيشنهادات جديد ارايه داد.

 

مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردم ستاد ادامه داد: امروزه يكي از راه‌هاي انتقال تجارب، پايش برنامه‌ها، ثبت مستمر اقدامات انجام شده و مستندسازي بموقع و مناسب آنها است و اين امروز در دنيا به يك مهارت تبديل شده است.

 

موسوي‌چلك تصريح كرد: يكي از برنامه‌هاي اين دفتر در سال 93 مستندسازي اقدامات انجام شده‌ سازمان‌هاي مردم‌نهاد عرصه كنترل و كاهش مواد مخدر و روان‌گردان‌ها توسط دبيرخانه شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان‌ها مي‌باشد كه انتظار مي‌رود به منظور معرفي اقدامات انجام شده در آن استان اين موضوع همچون ساير موضوعات توسط استان‌ها جدي گرفته شود تا زمينه‌اي فراهم شود كه بتوانيم ميراث شفاهي را به ميراث مكتوب تبديل كنيم.

 

وي با بيان اينكه اعتبار اين طرح امروز به دبيرخانه شوراها واگذار شده است،‌ گفت: انتظار ما از استان‌ها اين است كه هر فعاليتي را كه گزارش مي‌دهند، به صورت فيلم، كليپ و يا گزارش مكتوب ارايه نمايند و در آن خلاصه‌اي از گزارش، زمان و مكان اجراي فعاليت، نقاط قوت و ضعف و پيشنهادات براي ارتقا فعاليت عنوان كنند.

 

اين مقام مسوول در ستاد بيان داشت: در امور علمي و توانمندسازي فعاليت‌هايي همچون توانمندسازي سازمان‌هاي مردم‌نهاد، همايش بهبوديافتگان، همايش نقش مشاركت‌هاي اجتماعي در كنترل و كاهش مواد مخدر و روان‌گردان، جشنواره ايده‌هاي برتر، جلسات اتاق فكر، جلسات هم‌انديشي تخصصي، انجام پژوهش‌ها و مقالات علمي و تخصصي قابليت مستندسازي دارند كه شوراها مي‌بايست در اين خصوص اقدام كنند.

 

موسوي‌چلك در ادامه؛ نظارت بر عملكرد سازمان‌هاي مردم‌نهاد، شبكه‌سازي سمن‌ها، بانك اطلاعات سمن‌ها، تعاملات برون‌سازني همچون انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و جلسات مختلف با سازمان‌هاي دولتي و غير دولتي و اقشار جامعه، توسعه سمن‌ها در استان را از ديگر بخش‌هاي اين طرح برشمرد و افزود: توجه به اين موضوعات مي‌تواند در تحقق رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر موثر باشد.

 

وي افزود: مستندسازي‌ فعاليت‌ها از اول فروردين تا پايان آذرماه سال‌جاري در مرحله اول صورت خواهد گرفت و شوراها بايد تا نيمه نخست ارديبهشت ماه سال آينده، همه اقدامات سال 93 در اين حوزه را صادقانه مستند نمايند.

 

وي در پايان خاطر نشان ساخت: اين مستندسازي هم براي سازمان‌هاي مردم‌نهاد غير دولتي استان‌ها خوب است و هم براي ستاد كه با اين مستندسازي، برنامه سال آينده خود را متناسب با پيشنهادات و نقاط قوت و ضعفي كه مطرح مي‌شود، برنامه‌ريزي كند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار