آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۲۶۵
معاون جدید فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد:

مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و احیای کرسی‌های آزاد اندیشی را دنبال خواهیم کرد

معاون جدید فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد تاکید کرد: یکی از برنامه‌هایی را که معاونت فرهنگی دانشگاه در ترم‌های آینده در دستور کار خود قرار می‌دهد مشارکت دانشجو از تصمیم تا اجرا است، به گونه‌ای که بتوانیم از نظر و رای دانشجویان در تصمیم گیری‌های فرهنگی بیشتر بهره‌مند شویم.

حجت الاسلام رسولی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با برنامه‌های فرهنگی که ترم آینده معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار خواهد کرد، ضمن تاکید بر احیای بحث کرسی‌های آزاد اندیشی و نظریه پردازی گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با کرسی‌های آزاد اندیشی و نظریه پردازی، درصدد هستیم با امید به خداوند این کرسی‌ها را احیا کنیم.

 

وی با بیان این‌که کرسی‌های آزاداندیشی برای دانشجویان و کرسی‌های نظریه پردازی را برای اساتید در دانشکده‌های مختلف برگزار خواهیم کرد، افزود: یکی از برنامه‌هایی را که معاونت فرهنگی دانشگاه در ترم‌های آینده در دستور کار خود قرار می‌دهد مشارکت دانشجو از تصمیم تا اجرا است، به گونه‌ای که بتوانیم از نظر و رای دانشجویان در تصمیم گیری‌های فرهنگی بیشتر بهره‌مند شویم.

 

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که با تراکم اهداف، راهبردها و برنامه‌ها مواجه هستیم؛ بنابراین نیازمند زمان هستیم تا بتوانیم این برنامه‌ها را با مشارکت دانشجویان اجرایی کنیم.

 

حجت الاسلام رسولی ضمن یادآوری این‌که بودجه فرهنگی دانشگاه آزاد چهار برابر شده است، گفت: یکی دیگر از برنامه‌هایی که پیگیری خواهیم کرد توجه به امور فرهنگی اساتید، کارکنان و خانواده‌های آنان است که بر اساس ابلاغات دانشگاه آزاد به این امور رسیدگی می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار