کد خبر:۳۷۵۵۰۳

کرسی آزاد اندیشی"شبکه‌های اجتماعی؛ فرصت یا تهدید" در دانشگاه آزاد گناباد برگزار شد

کرسی آزاد اندیشی با موضوع "شبکه‌های اجتماعی- اینترنتی؛ فرصت یا تهدید" با حضور منتظر القائم، کارشناس فضای مجازی در سالن علامه بهلول دانشگاه آزاد گناباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، کرسی آزاداندیشی با موضوع "شبکه‌های اجتماعی- اینترنتی؛ فرصت یا تهدید" با حضور منتظر القائم، کارشناس فضای مجازی دیروز در سالن علامه بهلول دانشگاه آزاد گناباد برگزار شد.



در این کرسی دانشجویان موافق استفاده از شبکه‌های اجتماعی به بیان نظرات خود پرداختند که این دانشجویان نیاز مبرم افراد به این شبکه‌ها، ارتباط با کل جهان، استفاده ارزان از این شبکه‌ها، جبر تکنولوژی ایجاد شده توسط این شبکه‌ها برای استفاده، جمعیت آماری بالای این شبکه‌ها، نبودن جایگزین مناسب داخلی در صورت مشکل داشتن شبکه‌های خارجی و حضور بیشتر در اجتماع را از مزایای استفاده از این شبکه‌ها عنوان کردند.

 

همچنین دانشجویان مخالف استفاده از شبکه‌های اجتماعی آلودگی فرهنگی و اجتماعی شبکه‌های اینترنتی و تاثیرپذیری از این آلودگی در اجتماع، به وجود آمدن مشکلات اجتماعی مثل انزوا، اعتیاد و عملکردهای ضد اجتماعی این شبکه‌ها، تولید محتویات غیرمفید و بعضا نامتعارف، سرقت‌های امنیتی از طریق شبکه‌های رایج خارجی و کمک اقتصادی به کشورهای دشمن از طرق مختلف به علت جایگزین نشدن برنامه‌های داخلی را از دلایل خود برشمردند.



در ادامه منتظرالقائم به ارائه سخنانی پیرامون استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی پرداخت و گفت: مدرسه، مسجد، خانواده، دوستان، دانشگاه به عنوان شبکه‌های اجتماعی در جامعه ایران است که شبکه‌های اجتماعی اینترنتی جزئی از این شبکه است.

 

این کارشناس مسائل فضای مجازی بیان داشت: بسیاری از شبکه‌های مجازی ضد اجتماع عمل می‌کنند و افراد را از اجتماعات واقعی در اطرافشان دور می‌کنند و در ازای وقتش در این شبکه‌ها اطلاعاتی واهی بدست می‌آورید.



وی افزود: ایراد گرفتن از برخی برندهای شبکه‌های اجتماعی دلیل مخالفت به کل شبکه‌ها نمی‌شود.



منتظرالقائم،به بحث بیان امنیت شبکه‌های اجتماعی خارجی پرداخت و سرقت اطلاعات از طریق این نرم افزارها را ثابت شده دانست و گفت: موارد بسیاری از این سرقت‌ها و استفاده از اطلاعات شخصی افراد وجود داشته است.



وی افزود: حتی اگر همه شبکه های داخلی هم باشند باز هم مشکلات و آسیب‌های اجتماعی، روحی و روانی، فیزیکی و پزشکی باقی می‌مانند.



این کارشناس مسائل فضای مجازی کرسی های آزاد اندیشی را شفاف کننده بسیاری از موضوعات و مسائل دانست و بیان داشت: هرچند برخی مسئولین در نظام سیاسی و اقتصادی منافع خودشان را با برگزاری این کرسی‌ها در خطر می‌بینند؛ اما برگزار شدن این کرسی‌ها به افزایش سطح آگاهی دانشجویان کمک شایانی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار